Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20-30 közötti szűz férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 közötti szűz férfi életre alkalmatlan?

Figyelt kérdés
Egy női ismerösöm fejtette ezt ki nyulvánosan egy baráti társaságban. És úgyanezt gondolja azokról is akik prostival dugtak elöször vagy hozzájuk járnak mert nem elég jó pasik hozzá hogy egy normális nő kapcsolatba kerüljön velük. Az összes ott lévő nő bólogatva ítta a szavait. Mit gondoltok erről?
2016. máj. 20. 22:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

Ezt jó helyre írtad ki, a GYK szexualitás kategóriába, ahol minden második ember huszonéves szűz.

Amúgy van benne valami. Ezeknek az embereknek 0 az önbecsülésük és el van torzulva az értékrendjük. A legtöbbjük az alapszintű emberi kapcsolatok kialakítására sem képes. És az a legrosszabb, hogy változtatni sem akarnak magukon. Ráfogják a helyzetüket arra, hogy milyen felszínes a világ és az fel sem merül bennük, hogy velük van a probléma.

2016. máj. 21. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Az olyan férfi, aki olyan alacsony és ocsmány mint én, az soha nem fog semmilyen vonzalmat egy nőből sem kiváltani. :D
2016. máj. 21. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de attól még nem lesz igazatok.

11#

165 cm vagyok és van barátnőm, szóval nem a magasságod a probléma.

A 10-es voltam

2016. máj. 21. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:

A szűzesség elvesztéséhez nem kell kapcsolat,utolsó.

Én 165cm vagyok,sportos,jóképűnek is mondanak,mégsem vágyok kapcsolatra.

2016. máj. 21. 18:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezt is bírom amúgy, ezt a kettős mércét.

Ha egy férfi szűz, az életképtelen, ha egy nő, az tiszteletre méltó.

2016. máj. 21. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Meg vagy lepve utolsó?
2016. máj. 22. 00:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Én már ezt az "életképtelen" szó használatát sem értem,szerintem baromi sértő.

Az az ember,aki nem szexel vagy szaporodik még életképes,ugyanis magához az életbenmaradáshoz ez nem alapfeltétel.

Ellenben azokkal az életképtelen emberekkel,akik testileg,lelkileg vagy mentálisan sérültek,emiatt nem tudnak pl dolgozni vagy megélni vagy élettel összeegyeztethetetlen betegséggel élnek.Ez elég szörnyű és én biztos helyretettem volna a nőt,aki ilyen szavakkal dobálózik,aminek a jelentését nem is ismeri.

2016. máj. 22. 01:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Amúgy,ha egy nő szűz,annak ellenére,hogy szexelni szeretne az sokkal "gázabb",ugyanis egy átlagos nő bármikor talál magának egy jobb pasit,és még egy rondább nő is bejöhet az átlagos pasiknál.

Egy átlagos pasinak viszont még az átlagos lányoknál sincs esélye.

Ja,és egy pasinál elvárás,hogy sportos,izmos legyen,ami elég sok munka,még egy nőnél általában elég,ha csak vékony,ami akár egy kis diétával is elérhető,sportolni sem kell hozzá,ha valaki olyan alkat,akkor meg még diétátnia sem kell.

Ugyanazon minőségű féfrfi ruházat kb 2szer olyan drága,mint a női.

Egy nő 2-3ezer Ftért is tud viszonylag normális ruhát venni,még egy férfi felső 6-7 ezer Ft alatt felmosórongy kategória...

2016. máj. 22. 01:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Szóval,ha te jó pasi akarsz lenni sokkal több pénz és energia,mintha jó nő szeretnél lenni.
2016. máj. 22. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!