Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy maradhatott szűz ez a lány?
Megismertem egy lányt, aki 20 éves és hihetetlenül szabad szellemű és vagány. Bármiről lehet vele beszélgetni, intelligens, egyedi a humora és a gondolkodása is. Ezen kívül izgalmas is, mindenben benne van, imád bulizni, táncolni és önfeledten rázni a haját, ezen kívül mindenféle sportot szeret, mindig mást csinál, mindig másról olvas és annyi mindenhez ért, annyi minden érdekli.
Nyitott, mosolygós, extrovertált, mégis van benne valami misztikus és különleges. Szép lassan tehát kezdtem többet érezni iránta, imádtam vele lógni.
Rövidesen még közelebb kerültünk egymáshoz és hát szexeltem is vele..
Ő nyomult rám a legjobban, irányított és tudta is a dolgát. Mint kiderült, szűz volt, de ez csak annyiban érződött rajta, hogy szűk volt és óvatosnak kellett lenni, hogy ne fájjon neki, de ennyi.
Azóta mindig benne van a dologban, és annyira hihetetlenül lelkes, hogy esküszöm ilyen jó partnerem még nem volt.
Mindezek ellenére hogy lehetett még szűz szerintetek? Amikor kérdeztem, olyasmit mondott hogy "én nem az vagyok, akit bárki megkaphat". De ez nekem nem elég. Soha nem tetszett neki senki vagy mi? Az hogy ő ne tetszett volna senkinek, az kizárt.
Talán mert egy értelmes lány és nem egy olcsó ri*anc.
Ennyi a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!