Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már dolgotok nagyon kicsi pénisszel?
Figyelt kérdés
Mi volt a reakciótok? Élveztétek vele a szexet? A srácnak nem volt kínos? 10cm vagy alatti méretre gondolok.
Lány vagyok, csak érdekelnek a válaszok :D
2016. máj. 22. 11:35
51/65 anonim válasza:
#51 Hát persze. :D Akkor én most kinevetlek a diszlexiád miatt. :D
52/65 anonim válasza:
A diszlexiásoknak az olvasással van nehézsége.
Amire te gondolsz, az diszgráfia. :) Látom, tisztában vagy a betegségeddel. ;)
Egyébként meg akkor most mi is nevessünk ki a betegséged miatt?! Gondolom jólesne...
54/65 anonim válasza:
"bocsanat emberek diselxiam van ilyesmiro meg nem halotatok..."
Világos...diszlexiád van, ezért nem tudsz írni. Na, pl ebből se az jön le, h egy felnőtt vagy. Ha az lennél, és valóban lenne ilyen betegséged, tisztában lennél azzal, hogy az Diszgráfia :)
55/65 anonim válasza:
Siralmas olvasni ennek a sok agyilag nulla embernek a kommentjé, mármint a ribikre gondolok. Ja, és nem kicsi a farkam. De a nők meg a szemmérték...:D
56/65 anonim válasza:
Ki ri bancozott le? Nem tudom mit vársz, de ha egy mondatot nem tudsz értelmesen megfogalmazni, 3 helyesírási hibánál kevesebbel, akkor ne csodálkozz, hogy senki sem fog komolyan venni. Látod, ezért fontos a helyesírás.
57/65 anonim válasza:
csak gyakorin ilyen szanalmasak az emberek vagy altalaban veve a magyarok?? nm ertem...
58/65 anonim válasza:
Figyelj, én egy passzív meleg vagyok, vagyis az, h mekkora az én farkam(15cm)nem lényeg kb egyáltalán. De e mellett egy kamus ribinek tartalak.
59/65 anonim válasza:
emberek ne ribizetek man. nem vagyok ribi.ezt honan veszitek?
60/65 anonim válasza:
Magyarok? Menj fel egy külföldi oldalra hasonló helyesírással fröcsögni, és majd meglátod mit kapsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!