Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már dolgotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már dolgotok nagyon kicsi pénisszel?

Figyelt kérdés

Mi volt a reakciótok? Élveztétek vele a szexet? A srácnak nem volt kínos? 10cm vagy alatti méretre gondolok.

Lány vagyok, csak érdekelnek a válaszok :D

2016. máj. 22. 11:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
0%
19es az talan azt bizonyitotta h vanak nok akik a kismereted elenere is elvezted de nm azt h a tied nem kicsi. es h lenne mar a mi hibank ha nm elvezuk a meretet? :D leet h en ecceru vagyok de te eleg buta vagy ha ezt nm erted :D
2016. máj. 22. 12:56
 22/65 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a legkisebb olyan 13 körül lehetett. Éreztem mert én alapból nagyon szűk vagyok de egy 16-17 centissel sokkal jobb volt. Persze a kissebbet se nevettem ki csak nem akartam vele újra mert nem okozott élvezetet. 21/L
2016. máj. 22. 12:58
 23/65 anonim ***** válasza:
61%

#19 el is tudjuk játszani,hogy élvezzük,mert nem akarunk megbántani.Erre még nem gondoltál?

Amúgy tapasztalataim szerint a kisfarkú pasik próbálnak mással kompenzálni,pl többet nyalnak vagy ilyesmi,de ettől még maga a szex sajnos nem lesz nagyobb élvezet.

2016. máj. 22. 13:02
 24/65 anonim ***** válasza:
92%
21-es. Hallod, ahelyett hogy nagyon centizgetnél, meg számolgatnál, légszíves vegyél már egy Helyesírási Kéziszótárt, vagy iratkozz be megint általánosba, mert borzalom ahogy írsz :DDDDD
2016. máj. 22. 13:02
 25/65 anonim ***** válasza:

Mit nem lehet ezen érteni? Azt írtam ugyanannyira a nő "hibája" (idézőjelben, ha nem tűnt volna fel), mint az enyém. Ha nem illünk össze, mert az én farkam 13 centi, de ő a nagyobbat élvezi, az ugyanúgy miatta is van, mint amennyire miattam. Hogy rágjam már jobban a szádba? Tehát ha valaki kinevet engem emiatt, az magát is nyugodtan kinevetheti, hogy nem elég neki ekkora.

2016. máj. 22. 13:03
 26/65 anonim ***** válasza:
#23 Igen, valószínűleg azért volt már több állandó szexpartnerem, nem csak a saját korosztályomból is, mert örültek, ha eljátszhatják nekem, hogy élvezik velem a szexet.
2016. máj. 22. 13:04
 27/65 anonim ***** válasza:
5%
ijajj most megint a helyes irassal jonnek mikor fJ z igazsag :D sok no megjacca h elvezi,es ha egy pasi odaig jut velem talan megerdemelne h en is megjaccam de attol a 13 az kicsi barhogy nezzuk :)
2016. máj. 22. 13:06
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
#27 Az értelmi szinted a béka segge alatt van, ha az összes válaszodban ugyanazt hajtogatod. Én kiszálltam.
2016. máj. 22. 13:07
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért jövök a helyesírással, mert fáj az igazság. Azért jövök a helyesírásoddal, mert valami borzalom gyatra. Legalább autocorrectet tegyél már a telefonodra, mert komolyan, sokat segítene. Amúgy nem fáj az, hogy nekem kicsi van. Még egyszer tehetek róla? NEM. Csernus fogalmazta ezt meg teljesen jól. Ha egy lány kinevet ezért, akkor mi van? Szembejött veled egy olyan lány, aki nem értett meg. Aki nem szeretett annyira, hogy ezt a testi "hibádat" elfogadja. Miért most szerinted nekem emiatt szarul kéne érzeni magam? Vagy szarabb ember vagyok, mint bárki más, csak emiatt? Hát lehet te ezt hiszed cicám, de el kell, hogy keserítselek. Nem, nem vagyok emiatt szarabb. :))) 22/F
2016. máj. 22. 13:10
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

" ... üzenem,hogy szűk a puncim..). .... Nekem az ideális a 17-18cm és vastag."

Én meg azt hittem, hogy szűk punci az, amit vékony pénisz is megfelelően stimulál, átlagos vastagságú pénisz szorosan kitölt, afeletti méret már feszítően fájdalmas lehet még kellő előjáték után, teljesen felizgult állapotban, a kifejezetten vastag pénisz meg nem fér be.

2016. máj. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!