Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már dolgotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már dolgotok nagyon kicsi pénisszel?

Figyelt kérdés

Mi volt a reakciótok? Élveztétek vele a szexet? A srácnak nem volt kínos? 10cm vagy alatti méretre gondolok.

Lány vagyok, csak érdekelnek a válaszok :D

2016. máj. 22. 11:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
0%
nm is mondta itt senki h szarab vagy dragam :) en csak azt montam h kicsi es nm elveztem ezen most nm kell felkapni a vizet es bekebzelni h aztmontam h szarabb vagy.meg a helyesirasomal jonni.az meg az en hibam.na puszi :*
2016. máj. 22. 13:16
 32/65 anonim ***** válasza:
Ez meg a te hibád? :D Miért nekem mi a hibám? Hiba az amiről az ember tehet. Te a helyesírásodról tehetsz, én a méretemről nem tehetek. Szóval kinek van hibája? Amúgy tényleg hagyjuk. Szióka.
2016. máj. 22. 13:19
 33/65 anonim ***** válasza:
27%
legalab engem k*rogatnak a helyesirasom ellenere is csorikam. veled meg ha odaig el is jutnanak, 13 centidet latvan nm venenek komojan.szoval feld*ghatod a helyesirasod :D
2016. máj. 22. 13:24
 34/65 anonim ***** válasza:
70%

Nahát, téged "kúrogatnak"? Akkor te már sokra vitted az életben, anyu biztos büszke rád. :D

2016. máj. 22. 13:26
 35/65 anonim ***** válasza:
91%

Várjatok, most be lettem offolva, jajj, neeee :DDDDDD

Csak neked mondom, hogy a férfiak a 90%-át egyszer akkor is bevállalják, ha kib.szott ronda, szóval büszke lehetsz magadra, ha páran egyszer kétszer meghúznak. Tényleg, elértél valamit az életedben :D Szerintem tedd a neved elé a dr. jelzőt. :DDDDD

2016. máj. 22. 13:29
 36/65 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egyszer egy 10 centissel. Alapból nem sokat éreztem, de tényleg próbálta a srác kompenzálni a dolgokat, viszont nem lett belőle tartós kapcsolat, mert eszméletlen bunkó stílusa volt. De nem a mérete miatt szakítottunk. :) Egyébként, ha kicsit rágyorsított a tempóra, akkor azért lehetett érezni. Szóval nem hinném, hogy a 13 cm kicsi lenne, sőt az már jó, de még nem volt dolgom ilyennel! Egyébként meg a túl nagy se jó, nem is értem a sok okoskodót. Nem tudom, hogy hány évesek lehettek ilyen agyi szinttel. :D
2016. máj. 22. 13:30
 37/65 anonim ***** válasza:
16%
es ezeket a statisztikakat honan a fasombol szeded?? ahoz kinezni is kell valahogy csorikam :DD
2016. máj. 22. 13:30
 38/65 anonim ***** válasza:
64%
Na ja, a kicsi lány azt hiszi, hogy ha őt már kúrogatják, akkor az az ő érdeme. :D Hallod, ürítésre bárkit elvisznek, még a legrondábbakat is. :D
2016. máj. 22. 13:32
 39/65 anonim ***** válasza:
12%
hat hallod azok a sracok akik engem k*rogatnak nm vinenek el mindenfele dagatt rib* ncot kefelni mondom ahoz kinezni is kell valahogy de hagyuk inkab :*
2016. máj. 22. 13:38
 40/65 anonim ***** válasza:
Nagyon nevetek. :D
2016. máj. 22. 13:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!