Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már dolgotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már dolgotok nagyon kicsi pénisszel?

Figyelt kérdés

Mi volt a reakciótok? Élveztétek vele a szexet? A srácnak nem volt kínos? 10cm vagy alatti méretre gondolok.

Lány vagyok, csak érdekelnek a válaszok :D

2016. máj. 22. 11:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

Sírok b..szki :DDDDDDDDDDDDD

Srácok xDDDDDDDD

2016. máj. 22. 13:40
 42/65 anonim ***** válasza:
66%
De ne vegyétek már komolyan...valszeg egy 14 éves aki ku*vára unja a fejét, vagy vmi ronda malac aki most éli ki magát...és vele veszekedtek már az 1. oldal óta :'D
2016. máj. 22. 13:53
 43/65 anonim ***** válasza:
Én élvezem :D Ide járok röhögni, dehogy veszem komolyan :DDDDDDDDD
2016. máj. 22. 13:55
 44/65 anonim ***** válasza:
8%
jaja biztos csak 1 a 2 kozul lehet ha valaki szerint kicsi a centi.hat bocsi de a a szamra veszem azt hogy 13 centi is kicsinek hangzik nm hogy ha belemteszik :D ezen most ne kell mindenkinek felhaborodni,en nm trolkodok csak szerintem igy van??
2016. máj. 22. 13:58
 45/65 anonim ***** válasza:
85%

Abból gondolom, hogy nem vagy még annyi amennyinek beakarod magad állítani, mert nem hogy írni nem tudsz, fogalmazni sem. Persze, néha belecsúsznak gépelési hibák a szövegbe, főleg mobilról, de a te legtöbb agymenésed értelmetlen.

És mind ezek mellett, valóban, gondolhatod azt, h 13 az kicsi, nem is azon "akadtak" ki a legtöbben, hanem a stílusodon.

És, ha neadj isten nem egy unatkozó 14 éves tyúk vagy, akkor...hát igazából akkor csak sajnálni tudlak :s

2016. máj. 22. 14:11
 46/65 anonim ***** válasza:
Ja és nem tudom, hogy kijártad-e már az általánost, de nem ismerkedtetek meg a "vesszővel"? nagyon hasznos, főleg írásnál, nem lesz értelmetlen a mondandód. Vagy te akkor is kúrtál vkivel mikor tanították?
2016. máj. 22. 14:20
 47/65 anonim ***** válasza:
Látod, te se akartad oltani, de kihozza az emberből :DDDDD
2016. máj. 22. 14:26
 48/65 anonim ***** válasza:
Igeeen :'c és szégyenlem magam, h ilyenre pazarlom az időmet :s
2016. máj. 22. 14:27
 49/65 anonim ***** válasza:
21%

bocsanat emberek diselxiam van ilyesmiro meg nem halotatok??

es kijartam az altalanost koszonom :)

2016. máj. 22. 14:39
 50/65 anonim ***** válasza:
86%

A barátomé is kicsi, de mikor berakta és dolgozott bennem meglepődtem mennyire figyelmes és nem éreztem, hogy kukac fészkelődik bennem.

Na, ellenpélda, hogy nem a méret a lényeg, hanem a használója, meg a jó póz ;)

2016. máj. 22. 14:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!