Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már dolgotok nagyon kicsi pénisszel?
Mi volt a reakciótok? Élveztétek vele a szexet? A srácnak nem volt kínos? 10cm vagy alatti méretre gondolok.
Lány vagyok, csak érdekelnek a válaszok :D
Sírok b..szki :DDDDDDDDDDDDD
Srácok xDDDDDDDD
Abból gondolom, hogy nem vagy még annyi amennyinek beakarod magad állítani, mert nem hogy írni nem tudsz, fogalmazni sem. Persze, néha belecsúsznak gépelési hibák a szövegbe, főleg mobilról, de a te legtöbb agymenésed értelmetlen.
És mind ezek mellett, valóban, gondolhatod azt, h 13 az kicsi, nem is azon "akadtak" ki a legtöbben, hanem a stílusodon.
És, ha neadj isten nem egy unatkozó 14 éves tyúk vagy, akkor...hát igazából akkor csak sajnálni tudlak :s
bocsanat emberek diselxiam van ilyesmiro meg nem halotatok??
es kijartam az altalanost koszonom :)
A barátomé is kicsi, de mikor berakta és dolgozott bennem meglepődtem mennyire figyelmes és nem éreztem, hogy kukac fészkelődik bennem.
Na, ellenpélda, hogy nem a méret a lényeg, hanem a használója, meg a jó póz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!