Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már dolgotok nagyon kicsi pénisszel?
Mi volt a reakciótok? Élveztétek vele a szexet? A srácnak nem volt kínos? 10cm vagy alatti méretre gondolok.
Lány vagyok, csak érdekelnek a válaszok :D
És mikor kinevettétek nem volt szar neki?:D
Én azért lehet nem bántottam volna meg ennyire hogy kinevessem, lehet ezzel mégnagyobb lett az önbizalom hiánya
Első
Én is nevetek a csajokon, akiknek olyan tág a pinájuk, hogy nem érzik az én 13 centis farkam. :D
Nem mintha lett volna ilyen problémám eddig, érdekes, engem senki nem nevetett ki, és mindenki érezte a farkam, pedig 18-45 éves korig szexeltem már mindenféle nővel.
Akinek van minimális értelmi szintje, az nem nevet ilyen dolgokon. De az ilyenekről azt is el tudom képzelni, hogy ha az utcán lát egy szellemi fogyatékost, azt is kineveti. Mondjuk itt javarészt csak trollok írkálnak ilyeneket, akik itt élik ki magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!