Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ekkor felszínes a csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkor felszínes a csaj?

Figyelt kérdés

3 éve zaklatok egy lányt.(mármint nem személyesen, kb havonta a neten írok neki egy levelet amit lehet meg se kap) . Szóval ismerkedtünk aztán indok nélkül eltűnt. Az idő alatt kisakkoztam hogy csak azért lehet mert külsőre nem voltam (vagyok) neki megfelelő.

Ha semmi más baja nem lehet velem csak a külső miatt utasít el akkor neki ez a legfontosabb egy féfiben és felszínes?

2016. máj. 22. 08:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Miért számít túlpörgésnek hogy felhívtam?
2016. máj. 22. 10:02
 12/26 anonim ***** válasza:
Én helyedben nem a csaj lelkivilágán filóznék, hanem a magamén: miért nem tudok belenyugodni, hogy más nélkülem képzeli el az életét?
2016. máj. 22. 10:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Volt 100 másik csalódás ott könnyen túl léptem a dolgon. Nem valószínű hogy velem komoly gondok lennének.
2016. máj. 22. 10:14
 14/26 anonim ***** válasza:
10%

2 dolgot értsen meg legyen szíves mindenki...

Az,hogy egy férfinak ki a vonzó nőkben, az kb. 100-ból 80 fő.

Az,hogy egy nőnek ki a vonzó férfiban, az kb. 100-ból maximum 2-3 fő.

Az arányokon gondolkozzunk már el kicsit...

Baromira felszínesek a nők,és ez tény...

24/F

2016. máj. 22. 10:25
 15/26 anonim ***** válasza:
70%
gondolom erre tudsz mutatni statisztikát is, hiszen ez tény.
2016. máj. 22. 10:43
 16/26 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg egy nőt az utcán,hogy a mindennapokban akik szembejönnek vele,hány férfi jön be neki,és tudna elképzelni többet...

Ugyanígy kérdezz meg egy férfit is, és voilá készen is van amit írtam.

Ezen az oldalon milliószor láttam már nőktől leírva,hogy nekik is 100-ból max. 2-3 aki bejön, ha csak végignéz az utcán a mindennapokban...

24/F

2016. máj. 22. 10:59
 17/26 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, hogy milyen lelki világavan annak, aki 3 évig zaklat egy nőt sikertelenül és akkor sem tűnik fel neki, hogy baj van vele, miután a nő zaklatónak nevezte.
2016. máj. 22. 11:13
 18/26 A kérdező kommentje:
Velem semmi baj nincs.
2016. máj. 22. 11:38
 19/26 anonim ***** válasza:
Persze. A sorozatgyilkosok, a pedofilok és az elmeroggyantak is tudják, hogy semmi baj nincs velük...
2016. máj. 22. 11:44
 20/26 anonim ***** válasza:

"Az,hogy egy férfinak ki a vonzó nőkben, az kb. 100-ból 80 fő.

Az,hogy egy nőnek ki a vonzó férfiban, az kb. 100-ból maximum 2-3 fő."

Nem hinném, hogy ezek lennének a valós arányok, másrészt nagyon nem mindegy, hogy kit mit ért azalatt, hogy "vonzó nekem a másik:

Azt, hogy "ha nagyon kanos vagyok, és nem jön össze egy nála csinosabb partner, akkor képes lennék vele egy egy éjszakásra",

vagy azt, hogy "vonzó számomra annyira, hogy el tudnék vele képzelni párkapcsolatot, ha egyéb szempontok alapján összeillünk".

2016. máj. 22. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!