Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ekkor felszínes a csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkor felszínes a csaj?

Figyelt kérdés

3 éve zaklatok egy lányt.(mármint nem személyesen, kb havonta a neten írok neki egy levelet amit lehet meg se kap) . Szóval ismerkedtünk aztán indok nélkül eltűnt. Az idő alatt kisakkoztam hogy csak azért lehet mert külsőre nem voltam (vagyok) neki megfelelő.

Ha semmi más baja nem lehet velem csak a külső miatt utasít el akkor neki ez a legfontosabb egy féfiben és felszínes?

2016. máj. 22. 08:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
aj plz, felejtsük már el ezt az önámitást..miért lenne felszines? Én se fogok egy olyan csajjal összejönni aki pl bár lelkitárs de nem találok vonzónak.
2016. máj. 22. 08:31
 2/26 anonim ***** válasza:
29%
Igen, de minden nő ugyanilyen felszínes.
2016. máj. 22. 08:31
 3/26 A kérdező kommentje:
Persze ez egyértelmű. De a lány kezdeményezett nálam. Én se jönnék össze mundjuk egy dagi csajjal akire nem tudok felizgulni. De itt erről szó sincs. Jóképű vagyok és átlag testalkatú. (Nem a páva féle 60 kg bár lehet pont ez az ő baja).
2016. máj. 22. 08:37
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem jöttél be neki, mindegy miért. Lehet a leveleid sem tetszettek, de hogy 3 év alatt se szoktál le a zaklatásról,az már beteg :D
2016. máj. 22. 08:40
 5/26 anonim ***** válasza:

Én se vagyok ronda és átlag testalkatú, egy kis + izommal kis edzés miatt, jól öltözködök..ettől még nem fogok minden csajt megkapni akivel akarok. Több fajta indok is lehet amiért lerázott. pl beszélgetés közben rájött hogy nem is akar veled összejönni mert 1.képek alapján még se tetszel neki 2. beszélgetések alapján még se tetszel neki.

ez a 3éve zaklatok egy lányt stb dolog után meg nem is tudom mit gondoljak.;d túl nyomulós vagy, én is lekoptatnálak ha nő lennék.

2016. máj. 22. 08:41
 6/26 A kérdező kommentje:
#4 közben ismerkedtem más lányokkal is, kisebb-nagyobb sikkerel. De valamivel nagyon megfogott engem és kész önbizalomvesztésbe megy hogy bármit csináltam nem kaptam meg őt. Sőt a figyelmét se tudom felkelteni már semmivel.
2016. máj. 22. 08:46
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

"Az idő alatt kisakkoztam hogy csak azért lehet mert külsőre nem voltam (vagyok) neki megfelelő."

Ha ez ő így nem írta le, akkor lehet, hogy tévesen feltételezed ezt - simán lehet, hogy az nem jött be neki, ahogy írtál, ahogy közeledni próbáltál felé (egy csomó nőtől hallottam már ilyet, akik akár társkeresőznek, akár simán csak közösségi oldalakon kapnak ismerkedős üzeneteket).

De ha nem így van, és tényleg külsőre "nem vagy neki megfelelő", attól mégis miért lenne szerinted felszínes?

Egy párkapcsolat alapja sok egyéb tényező mellett a fizikai vonzalom, és ha ez nincs meg, nem lehet más dolgokkal pótolni, kompenzálni.

Legyél te is őszinte magadhoz: ha egy lány egyáltalán nem vonzó számodra külsőleg, akkor próbálsz vele ismerkedni csak azért, mert van rá esély, hogy a személyisége alapján viszont jól kijönnétek egymással?

Másrészt te saját magad fogalmaztál úgy, hogy "zaklatok egy lányt" három éve.

Nem tudom, mi az, amit már te magad is zaklatásnak érzel, (valóban az-e tárgyilagosan nézve, vagy sem,) de ha ő egy ideje "eltűnt", nem válaszol az üzeneteidre, akkor szerintem érdemes lenne elfogadni, hogy nem kölcsönös az érdeklődés. Nem csak miatta, hanem elsősorban magad miatt, hogy tovább tudj lépni.

Nem is találkoztatok amúgy soha személyesen, azelőtt sem, hogy írogatni kezdtél neki?

2016. máj. 22. 08:47
 8/26 anonim ***** válasza:
72%

#2 Csak annyira felszínesek a nők, mint a férfiak. Ez az igazság.

Kérdező! Millió oka lehet rá, hogy nem reagál a leveleidre.

Lehet, hogy tényleg nem jössz be neki se külsőre se belsőre hiszen ha 3 év után sincs eredmény akkor elég valószínű, hogy nem akar semmit tőled.

En a helyedben nem foglalkoznek vele, keress mást. :)

2016. máj. 22. 08:52
 9/26 A kérdező kommentje:

Nem ő soha nem írt ilyet. Se semmi konkrétat. Csak hogy hagyjam békén az után hogy már fél éve eltűnt és felkutattam a neten.

Azért mondanám felszínesnek abban az esetben ha tényleg az, mert nem érdekli milyen ember vagyok, hogy ígergetett nekem mikor engem még túlzottan nem érdekelt. Fontossá vált személyes kontakt nélkül is és ha igaz csak azért nem kellek neki mert nem vagyok egy adonisz. Ez esetben minek hivnád azt akit csak az érdekel ki hogyan nézz ki?

Telefonon párszor hívtam de lényegében csak az interneten kerestem. Nem elmebeteg;veszélyes zaklatásról van szó, ő nevezett el zaklatónak amúgy.

2016. máj. 22. 08:58
 10/26 anonim ***** válasza:

"és ha igaz csak azért nem kellek neki mert nem vagyok egy adonisz. Ez esetben minek hivnád azt akit csak az érdekel ki hogyan nézz ki?

"

nem csak az érdekli ki hogy néz ki, de ez is érdekli mint minden embert..szóval kár a felesleges körökért. Ráadásul még hívtad is..már ne haragudj de túlpörgeted a dolgot.

2016. máj. 22. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!