Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek hogy tudnék valaki olyannnal össze jönni? ( több leírásban)
Figyelt kérdés
Én igazábol egy crossdresser "srác" vagyok (( késöbb tervezek további lépéseket tenni ez ügyben)).Teljesen átszoktam öltözni smink stb.És szerintetek hol tudnék találni egy olyan lányt aki tudna nekem ebbe segíteni és ha lehet akkor nem csak interneten keresztül.Akár kapcsolat is lehetne belőle ha ő is ugy gondolja.2016. máj. 13. 20:49
1/4 anonim válasza:
Tehát ha jól értem te fiú vagy de lánynak sminkeled magad?
2/4 A kérdező kommentje:
Lényegében mintha teljesen "átalakulnék" lányá. női ruhákat cipőket kiegészítőket veszek fel sminkelem magam és ugy is viselkedek.
2016. máj. 13. 22:06
3/4 anonim válasza:
Jézus atya úr isten. Mi a fenének szüntették meg a kötelező katonaságot.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Hozzászóló közölném hogy jelenleg is jo kapcsolatot ápolok a honvédséggel.És feltételezem ne voltál katona szoval kerüld az ilyesféle megnyilvánulásokat.Egyébként meg akkoriban is voltak ilyen emberek mint én csak őket ahelyett hogy hagyták volna hogy önmaguk legyenek inkább megszégyenittték és kiutálták.
2016. máj. 14. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!