Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A legjobb barátomról van szó....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátomról van szó. Mit tegyek? Lehet hogy belé szerettem? A leírásban részletezem!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Már 6 éve ismerjük egymást és már nagyon sok dolgot átéltünk közösen, egy jó ideje legjobb barátok vagyunk. És én nekem olyan mint a testvérem, vagyis lehet hogy több. És épp ez a baj hogy én se tudom mit érzek. Lehet hogy szerelmes lettem belé. Volt már pár barátnőm. Nagyon jó volt velük, az egyikkel le is feküdtem és fantasztikus volt. Szóval ezért se tudom mit érzek egy fiú iránt. Mert más fiú nem foglalkoztat egyáltalán.

Amúgy a barátom meg egy elég vicces fiú és így simogat (persze állítása szerint viccből) de sose tudom eldönteni, ő mit szeretne. Lehet hogy ő is ugyan így érez. De az biztos hogy mikor hozzámér az egyszerűen leírhatatlan. Még igazából semmi nem volt köztünk, egyszer aludtunk úgy hogy összebújva és reggel mondta hogy milyen jó volt neki, hogy vagyok neki, meg nem tudom, és nekem is jó volt. Igazából nem beszéltem még vele erről, mert nem akarom elveszíteni.

Szoval ebben kérnék segítséget, hogy mit tegyek, mert teljesen tanácstalan vagyok. Előre is köszi!

2015. dec. 23. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsot nem tudok adni, de nagyon drukkolok neked, hogy összejöjjön
2015. dec. 23. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy vonzódik e a pasikhoz, ha visszakerdez, mondd hogy te egy kettőhöz. Ha azt mondja igen, kérdezd meg hogy tetszel e neki, mondd hogy ő neked igen
2015. dec. 23. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van, akkor te és ő már többet gondoltok egymásról, de tudod te ezt megállítani,ha véve homokos dolog történne, mert az írásodból ezt veszem ki, hogy lassan az fog bekövetkezni. Sok sikert, és jól dönts!
2015. dec. 23. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Azt leírhatnád, hogy melyikőtöknek mi a neme.
2015. dec. 23. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó egyértelmű hogy mind2 fiú, na meg ez biszex kategória, ha lányokra akarod verni menj leszbibe, viszlát.
2015. dec. 24. 14:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Mind ketten fiúk vagyunk
2015. dec. 25. 19:44
 7/7 sanyó9999 ***** válasza:
100%

Szia!

Fejlemény?

2020. jún. 19. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!