Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok mit választanátok, Louis Vuitton, plusz iPhone együtt, de semmi szex, semmi pasi vagy? Bővebben a leírásban.
Ha választani kellene, hogy kaptok ajándékba egy új Louis Vuitton táskát, plusz a legújabb iPhone-t, de 5
hónapig semmi szex, meg pasizás, és a között, hogy nincs táska meg almás teló, viszont lehet pasizni meg szexelni
ugyan annyi ideig, mit választanátok? Mennyire lenne nehéz döntés?
Inkább a táska és a telefon. Volt már hogy kibírtam 5 hónapig :D Addig használnám a kezemet
De kétlem hogy bárki is tenne ilyen ajánlatot, semmi értelme
19L
Ha valami nem túl életszerű véletlen folytán ajándékba kapnék ilyen táskát valakitől, aki ennyire nem ismeri se a személyiségemet, se az ízlésemet, akkor eladnám egy internetes aukción, és vennék az árából mást, ami nekem tényleg örömet szerez.
Telefonból meg nekem elég egy szimpla telefon, amivel hívni és SMS-t küldeni lehet, nem vágyom okos telefonra.
A Páromat viszont szeretem, jó vele a szex, szóval biztos nem mondanék le róla hónapokra valami nagyon komoly ok nélkül, főleg nem ilyen számomra felesleges cuccok és kütyük miatt.
A táska és telefon kellene, mert ezeket el tudnám adni. Vagy ha nagyon antiszoc lennék akkor a faszit választanám és őt adnám el jó pénzért, de ez kizárt, nem támogatom az emberkereskedelmet.
Nekem egyáltalán nem lenne nehéz választani, sőt vicc számomra ez az 5 hónap, mintha akkora csapás lenne szex meg pasi nélkül lenni egy kis ideig.
21/L
lányok miért nem szexeltek pénzért? Elég jól meg lehet belőle élni!
Sajnos a válaszaitokból az jön le, hogy fontosabb a pénz mint a szex, szerelem!
kivéve nálam:)
én írtam hogy nem kell se táska set telefon...azok nem tudnak szeretni..
"Sajnos a válaszaitokból az jön le, hogy fontosabb a pénz mint a szex, szerelem!"
Ne szeretném megbántani az érzéseidet, de a te megjegyzésedből meg szerintem az jön le, hogy nem olvastál figyelmesen, vagy amit olvastál, az igencsak eltorzult a saját érzelmi szűrődön átjutva, és/vagy a saját prekoncepcióidat szeretnéd ráhúzni az itteni válaszokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!