Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy leküzdhessem az irigységem a barátnőm külseje iránt?
18 éves lány vagyok, a barátnőm szintén. 18-ik szülinapjára ajándékul szilikon cicit kapott a szüleitől. A mellei most tökéletesek és jóval nagyobbak meg formásabbak mint az enyém.
Ebből kifolyólag sokkal nagyobb figyelmet kap a pasiktól. Ha ketten vagyunk, jóformán észre sem vesznek, csak őt helyezik a középpontba.
Mégis mit tehetnék? Szeretném, ha hozzám is úgy vonzódnának a férfiak.
Nekem pl. a kis cicik jönnek be, esetleg a közepes. A nagy semmiképp. Az összkép a lényeg. Vékony nőket szeretem, oda meg nem illik a nagy mell. Egy ismerősömnek lett szilikon, neki jól megcsinálták, nem is kért nagyokat. Fogásra is jó volt (megengedte, vagyunk annyira jóban) de azóta még fogyott is kicsit, mániája a testsúly, de nem edzéssel, csak fogyózással. Hát azóta már nem illik annyira hozzá.
Inkább maradt volna eredeti, kicsi. Csak a munkája miatt (diszkókban táncol, néha topless) kellett.
Ok, megnézem, de nem ilyen pár kell nekem. Nagyon sokan a kis ciciket szeretik, nagyon sok embernek meg nem is számít a mellméret. A nagyon felszínes emberek mennek a mell látványára. Ne engedj ennek az érzésnek. Aki igazán akar, az szeretni fogja a "kicsiket" vagy nem is az lesz a fontos, akkor meg azért fogja szeretni. Egy rendes férfinél már az izgató, ha a (bármekkora) mell bimbóit izgatja nyelvvel, ujjal és látja, hogy erre izgulsz. Inkább erre hajts rá. Mert sok nőnek érzéketlen. Vagyis azt hiszi, mert nem használta. Maszi közben/előtt izgatni a bimbiket kell, mert megtanulja az agy, hogy az jó. És utána már a férfitól is élvezni fogod, erogénzónává válik. És innentől kezdve csak az számít, hogy viseled őket. A legkisebb melleket is lehet úgy viselni, mint a világ legjobb melleit. És a szexnél amikor a férfi hozzá ér és látja, mit vált ki belőled, az őt is izgalommal tölti el. Ennyi a titok.
Ha nem hiszel nekem, nézz szét a világban. Google a barátod. Keira Knightley színésznő megvan? Vagy Nichole Kidman? Kate Beckinsale? Naomi Watts? Stb? Mind kis mellű, mégis szexistennők. Imádják őket.
Egy 18 éves srác nem tervez még hosszú távra!
Nyilván egy mutatós nőt mindenki meg akar dönteni, ezen nem kell csodálkozni.
Elég idióta szülei lehetnek a barátnődnek, ha 18 éve korára műcsöcsöket ragasztottak rá:) Ha nem vettek mellé egy vagon óvszert és tablettát, akkor egy éven belül kocsit is vehetnek a lányuknak: babakocsit...
Ne görcsölj: a hülyeséggel nem kell versenyezni!
"18-ik szülinapjára ajándékul szilikon cicit kapott a szüleitől."
Ez most komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!