Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy leküzdhessem az irigységem a barátnőm külseje iránt?
18 éves lány vagyok, a barátnőm szintén. 18-ik szülinapjára ajándékul szilikon cicit kapott a szüleitől. A mellei most tökéletesek és jóval nagyobbak meg formásabbak mint az enyém.
Ebből kifolyólag sokkal nagyobb figyelmet kap a pasiktól. Ha ketten vagyunk, jóformán észre sem vesznek, csak őt helyezik a középpontba.
Mégis mit tehetnék? Szeretném, ha hozzám is úgy vonzódnának a férfiak.
Azért mert első ránézésre Ő sikeresebb, még nem biztos, hogy hosszú távon is az lesz. A mutatós kinézet nem minden! Az idővel elmúlik. És lehet, hogy a szép, divatos külsőben egy kiálhatatlan belső van, aki mellett nem fognak megmaradni a pasik.
Nem minden pasi van oda a mű cicikért! Volt már itt erről szó, nézz utána!
F.
A kategória jó? Barát barátnő vagy a párod?
Fogadd el, hogy mindenkinél van jobb. Nálad is, nála is.
Ez nagyon kellemetlen érzés tud lenni,én jó csajnak számítok,de ha a legjobb barátnőmmel megyek valahova,háttérbe szorulok,mert neki genetikailag nagy feneke van,ami most ugye elég divatos lett és őt így jobban észreveszik.Ez ellen nem tudsz mit tenni,max ha te is megcsináltatod a melleidet,de szerintem jó nagy cicababa(vagyis inkább r*b*) lehet a barátnőd,ha 18 évesen ez volt a legnagyobb vágya...
20L
2. Jó a kategória, szerintem teljesen érthető a kérdés.
Rossz lehet ez az érzés. De nem minden pasinak a jó vagy nagy mell jön be. valaki pl. a fenékért van oda. esetleg próbálj meg elegánsabban öltözni, ha eddig nem tetted.
Ez komoly? Ne hülyéskedj... Remélem csak viccelsz.
A 18-adik születésnapjára szilikon melleket kapni a szüleitől nagyon gáz.Gondold már át,még is mire vagy féltékeny,arra hogy betettek neki két implantátumot? Idióta műlány,idióta felfogással és szülőkkel. Azok a fiúk akik ezt helyezik előtérbe,annyit is érnek. Biztos te is sok fiúnak tetszel,ne is foglalkozz velük. Csak légy természetes,és önmagad.
Az előbb még meg akarta műttetni magát az a csaj, akinek -elmondása szerint- túl nagy segge van és mindig megbámulják. Ti meg azért akartok műttetni, mert titeket meg nem.
Önértékelési zavar, minden mindig baj, ez egyébként felháborító. Miért nem lehet elfogadni a saját testetek? Igenis szexi az is, akinek kicsi a melle, vagy akinek nem akkora a segge, hogy ki se fér az ajtón.
"Mégis mit tehetnék? Szeretném, ha hozzám is úgy vonzódnának a férfiak."
Először a hozzáállásodat változtasd meg. Kezdd mondjuk azzal, hogy nem irigykedsz egy személyre, aki már félig műanyagból van kiöntve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!