Miért görcsölök ennyire rá a másokkal való ismerkedésre? Mit tegyek, hogy leküzdhessem ezt?
Nincs sok barátom, nem járkálok el sokat, kicsit visszahúzódó vagyok. Viszont az utóbbi időszakban úgy vettem észre, kezdek egyre jobban megnyílni, de ha egy új társaságba kerülök, eléggé befeszülök, hogy mit fognak rólam gondolni mások, úgy érzem, biztos unalmasnak tartanak, hogy nem jó a társaságomban lenni. Nem tudom, miért van ez, mert általában jól kijövök az emberekkel, de valahogy mégis félek az ismerkedéstől.
Hogyan változtathatnék ezen? Mit tegyek, hogy nyitottabb és lazább legyek? 19/L
ne foglalkozz annyira mások véleményével
legyél önmagad és nyílj meg
sokkal könnyebb így
nem kedvelhet mindenki, ezt fogadd el
Szerintem ahelyett, hogy azon görcsölnél, mit gondolnak rólad, kezdj el te agyalni, hogy ismerkedés közben mit gondolsz a másikokról. Én se vagyok annyira nyílt, de ez lekötött.
Meg volt, hogy nem ért rá egyik barátnőm, haverom se, mert olyanokkal mentek el hétvégén szórakozni, akikkel nem bírtuk egymást, vagy teljesen más világok voltunk, vagy romantikáztak stb. De én fogtam magam és lementem egyedül a helyi Clubba koncertre, és kértem egy sört. És jéééé :D Máris előkerült mindig egy csomó jóarc, akikkel el lehetett menni. :D (Mondjuk én kisvárosban lakom.) Nagyon nehéz volt egyedül elindulni, de amik utána voltak, felfrissítettek. Nem mondom, hogy népszerűbb lettem, de én az ilyenektől érzem magam nyitottabbnak, meg jobb a közérzetem is :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!