Szerintetek ez jó ötlet ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Szerintetek az jó ötlet ha úgy írok rá egy ismeretlen csajra facen aki tetszik nekem,mintha nem is neki akartam volna írni az üzenetet csak félre ment,mert az ő adatlapját néztem közben,és véletlenül neki küldtem el?Teljesen olyat küldenék neki,mintha egy beszélgetésből lenne az egész,így egyből vágna,hogy nem akart menni.Utána meg már beszélgetésbe keveredünk?Eddig nem voltak sikereim ha konkrétan nekik írtam,meg mindent próbáltam.Tudom élőbe kéne,de most nem tok kivel menni,meg itt facen annyi csaj van aki jó,meg itt lakik a közeli városokba. 23\F2013. júl. 30. 13:31
1/4 anonim válasza:
megpróbálhatod, lehet hogy összejön
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem kéne így trükköznöm,hanem nyíltan kimondani.De eddig ezek nem váltak be
2013. júl. 30. 13:33
3/4 anonim válasza:
A lányok nem szeretik az egyenes beszédet, többre mész az ilyen trükkökkel.
4/4 A kérdező kommentje:
Biztos nem szeretik az egyenes beszédet??csajok?Komolyan?
2013. júl. 30. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!