Bármi ötlet netes ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és szeretnék barátokat (CSAK barátokat) találni interneten keresztül, elsősorban hozzám hasonló beállítottságú és érdeklődési körű (rock / metal zenét kedvelő) emberekkel ismerkednék, de ez nem annyira fontos, csak találjuk meg a közös hangot. A baj az, hogy elég félénk vagyok és fogalmam sincs, hogy kezdjek bele... Már rengeteg oldalon próbálkoztam, egyelőre eredménytelenül. Sajnos nagyon nehezen találok embereket, akikkel igazán jól megértem magam, mert elég "különc" vagyok (nem mintha ez baj lenne)... Van két barátnőm, de ők is az ország másik felén élnek és elég keveset tudunk csak beszélni. Egyébként szeretem a magányt, de azért néha jó lenne valakivel beszélgetni, szóval örülnék néhány tanácsnak, weboldal címnek, bárminek! Külföldiekkel is szívesen ismerkednék, tudok angolul. De ha létezik valaki, aki hasonlóképpen egyedül van, az ő válaszukat is várom. :)2013. jan. 29. 20:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!