Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jó ötlet a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet a szex kapcsolat?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és nagyon vonzódom egy nálam 20 évvel idősebb férfihez. Régóta beszélünk, jóban vagyunk. Úgy érzem szeretnék vele szexkapcsolatot, ez mennyire jó ötlet?
2016. máj. 12. 13:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ostoba? Mert élvezni akarja egy férfi társaságát? Szerintem jó ötlet. :) Nekem volt ilyen, addig tartott míg nem lett barátom, azóta is szoktunk néha beszélni. Ha úgy van kikérem dolgokban a véleményét. :)
2016. máj. 12. 13:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 38 éves pasival voltam szexkapcsolatban,de nem csak szexeltünk,sok helyre el is vitt:) Jól éreztük magunkat és ez volt a lényeg.

20L

2016. máj. 12. 13:30
 13/29 Pszt! ***** válasza:

Kedveském, arra gondoltál-e, hogy ennek a férfinak esetleg lehet családja? Bár igaz, ha nem veled, akkor majd mással teszi tökre, ha hajlik egy szexkapcsolatokra. Viszont én elgondolkodnék, hogy megéri-e tönkretenni egy család életét. Ha meg nincs senkije, akkor meg mire vársz? :)

25/N

2016. máj. 12. 13:46
 14/29 anonim ***** válasza:
mind a ketten felnőtt emberek vagytok, azt csináltok, ami jól esik!
2016. máj. 12. 13:47
 15/29 anonim ***** válasza:

En meg a kozepsuli alatt amolyan baratsag extrakkal kapcsolatban voltam a legjobb baratommal, akivel azota is nagyon joban vagyok, lakotarsak lettunk, de mar semmi mas nincs koztunk, es jol megvagyunk.

23/L

2016. máj. 12. 13:50
 16/29 A kérdező kommentje:

Kedves Pszt!

Nincs családja, így nem teszek tönkre semmilyen családot. :)

2016. máj. 12. 13:56
 17/29 Pszt! ***** válasza:
Akkor meg ne gondolkodj tovább :) Ha csak szexet akarsz tőle, akkor tartsd is ehhez magadat, viszont vigyázz arra, hogy ne sérülj meg mellette. Ezt nem fizikai értelemben gondoltam. De még jól is elsülhet ebből az egészből. Mondjuk 39 éves és még nincs családja, lehet hogy elkötelezettségi gondjai vannak vagy még nem talált rá a nagy Őre :) Sok sikert hozzá és kitartást :*
2016. máj. 12. 14:00
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Jó ötlet, nekem is van most pár

15/L

2016. máj. 12. 14:03
 19/29 anonim ***** válasza:

#17:

A maradi felfogásoddal nem tudsz olyat elképzelni, hogy mondjuk elvált? :-P

2016. máj. 12. 14:09
 20/29 Pszt! ***** válasza:
Bah..már megint Te vagy az és a maradiságom? :D Nem nem tudok ilyet elképzelni, mivel azt mondta a kérdező, hogy nincs családja..attól, hogy valaki elvált még vannak gyermekei, tehát vagy családja, számomra :D És ne kezdj el nekem kekeckedni, mert ma harapok és nem kicsit :D
2016. máj. 12. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!