Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet a szex kapcsolat?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és nagyon vonzódom egy nálam 20 évvel idősebb férfihez. Régóta beszélünk, jóban vagyunk. Úgy érzem szeretnék vele szexkapcsolatot, ez mennyire jó ötlet?2016. máj. 12. 13:17
1/29 anonim válasza:
Ha többségben lesz a nem akkor kidobod a pcsába? do it
3/29 anonim válasza:
Voltam már hasonló szituációban, de nem feltétlen lett jó vége. Legyél óvatos, viszont az tény, hogy egy idősebb férfival jobb a szex. Ha szeretnéd, akkor vágj bele. De arra figyelj, hogy a szexkapcsolat nem az érzelmekről szól, mert általában az egyik fél egy idő után többet akar.
L
4/29 A kérdező kommentje:
Nem dobom ki, csak érdekel a véleményetek.
2016. máj. 12. 13:23
5/29 anonim válasza:
Szerintem szar ötlet, de te tudod. Nekem mindegy, a kérdés az volt, h szerintem jó ötlet e.
7/29 anonim válasza:
Hogy nekem nincs ilyen szerencsém. :(
8/29 A kérdező kommentje:
Indokold meg kérlek, hogy miért rossz ötlet.
2016. máj. 12. 13:24
9/29 anonim válasza:
nem tudja megindokolni,irigykedik,ne foglalkozz vele,tedd azt ami jólesik.
10/29 anonim válasza:
Persze ha kívánod...
Mázlista egy pasi lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!