Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elítélendő külföldi pasival szexelni?
18 éves vagyok. Pár hete lefeküdtem egy külföldi sráccal, és ez egy szélesebb körben kiderült. Alapjáraton nem érdekelne, de olyan dolgokat hallottam vissza, amik nagyon rosszul estek. "Tipikus hülye magyar r.ibanc, neked sem jó a magyar f.asz, ki lehet költözni a francba, ha azok jobbak, a női nem szégyene vagy" stb.
Ez most komoly? Nem olyanok mondták, akiknek adok a véleményükre, de akkor is, ebbe mi olyan borzalmasan felháborító? Ez tényleg ennyire gáz?
Varázsszó: Féltékenyek.
Ilyen embereket messziről kerüld. Attól hogy külföldi ugyan olyan enber mint a magyar. Nem gáz. Te határoz meg hogy mi a jó neked. 22/N
Nagyon primitív emberek lehetnek,akik ilyet mondanak.Csak irigyek.
Ponthogy különleges dolog külföldivel járni/lefeküdni(épp ezért irigyek:).Én is mindig nagyobb érdeklődéssel fordulok a külföldiek felé,mert más kultúra,más nyelv,sok újat tudunk mutatni egymásnak:) De persze ezt leszámítva ugyanolyan emberek,mint bármelyik magyar.
20L
Az a ház, hogy fiú vagy, és arra rángatod, hogy a GYIK-en előadod a ribit és a sok kangörcs bevéd.
Aki nem hiszi, írjon rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!