Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fincsik az angol pasik? Vagy melyik országban élnek a legjobb pasik?
Figyelt kérdés
Egy brithez volt szerencsém, ő elég jó volt, és kíváncsi vagyok hogy náluk sok-e a jó pasi :D
Csajok, nektek volt már valamilyen külföldi partneretek? Merre vannak a legjobbak?:D (szívesen kalandozgatnék a nyáron:) )
18L
2016. márc. 28. 18:31
3/10 A kérdező kommentje:
Ó, igen, azt én is :)))
2016. márc. 28. 19:42
4/10 anonim válasza:
Javaslom Svájcot. Ha akarod, meg is szervezek neked egy kis nyári munkát, élvezni fogod...
5/10 A kérdező kommentje:
Kösz, kihagynám ;)
2016. márc. 28. 19:59
6/10 anonim válasza:
szerintem tuti mindenhol vannak jó srácok meg férfiak
külföldön tuti nekem is eszembe jutna milyen lehet egy egzotikum :)))
7/10 anonim válasza:
Svédország... Mármint ha bejön a szőke haj+kék szem.. *.* Szerintem nagyon helyesek *.*
8/10 anonim válasza:
Angliában élek, középsulis vagyok és az angolok bizony jól néznek ki. Ámultam én is amikor megláttam őket. A belvárosban még idősebbeket is megszoktam néha bámulni 19-20 év körülieket mert egyszerűen ahww 😄a sulimban van egy amerikai oszitársam és jól néz ki nagyon, szerintem az amerikai srácok is helyesek lehetnek. :)
9/10 anonim válasza:
félig angolként ezt öröm hallani :D
10/10 anonim válasza:
Az angol ferfiak kozul az a ritka, aki nem piszkosul jo pasi. Ahol elek, nincs kulfoldi, raadasul itt van a legtobb viking gen.
Az utcan nincs photoshop, ezek tenyleg marha jok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!