Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire gáz, elítélendő?
1,5 hónapja szakítottunk a barátommal. 10 hónapig voltunk együtt, a szakításunk után mondta el, hogy megcsalt, amikor olyan 6-7 hónapja lehettünk együtt.
Nekem most úgy tűnik, hogy van egy új srác az életemben. Nem tudom, mi lesz belőle, jól érzem magam vele, egyelőre ennyi. Ez az exem fülébe jutott (egy suliba járunk, ott meg terjed minden mint a pestis...), és a haverjainak kezdte el ecsetelni (de úgy, hogy három méterre voltam) hogy mekkora egy mocskos k.urva vagyok, ennyit ért a 10 hónapunk, már futok egy másik f.asz után.
Nem akarok adni a véleményére, meg már semmit nem jelent, de ezen azért kiakadtam. Hogy pont ő beszél így...
Ez tényleg ennyire gáz? Igaza van?
18L
Ez meg a jobbik eset...
Rajtam az elso szerelmem taposott at amig a baratommal voltam es rohantam mas karjaba... Te hozzam kepes szuz maria vagy:)
Csicska. Titkon arra vár h epekedj utánna.
ha van eszed hagyod a fenebe es megszakitassz vele minden kapcsolatot.
Csak a hímsovinizmus ordít belőle, szard le.
Mindig annak nagy a szája, akinek nincs mire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!