Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő hogy férjes/gyerekes nőkkel "kavarok"?
Nem vagyok rá büszke, de az elmúlt pár hétben 4 kalandban is volt részem. Ettől én most sz@r ember vagyok? Nem tudom őket mi vezérli, nyilván van bennük egyfajta hiány amit így vagy úgy de leküzdenek. Nincsenek tévhiteik, nem akarnak semmi komolyat csak valami újat. Nem robbannak szét a családok, nem verem nagydobra, de valahol jól esik. Ennyire megromlanak a házasságok 30-40 közt? Nyilván 4 nőből nem lehet messzemenő következtetést levonni... Valahol élvezem ezt, van már tapasztalatuk, de van amikor hányingerem van magamtól ha beleképzelem magam a férjük helyzetébe.
25F
Ezeket a legkönnyebb megd.gni.
Majd ha megnősülsz a tiedet is d.gja valaki amig dolgozol.
De ki a f..zt érdekli?
igy van a részeges férjük hejett kell vki
de a tied is viszi majd vki
ez az élet rendje
sok sikert
Te büszkélkedni jöttél ide,s nem a véleményekre vagy kíváncsi.Azt hiszed hogy mindenkit hülyének tudsz nézni az élszent szr önsajnáltató dumáddal.
De ez még reklámnak is szr.
Ezért nem fognak itt rád írni a 30-as 40-es kielégítetlen nők.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!