Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolatban a pasi nagyon "2 perces" azt mondta csak azért mert nagyon felizgul tőlem, ez lehetséges?
nem tud 2-3 menetet produkálni?
Sajnos ha folyamatosan 2 perces és nem tud többször teljesíteni akkor nem fog sok minden változni, max annyit csinálhat, hogy előtte nagyon sokat előjátékozik, hogy szinte már te elsülsz.
Lehetséges, hogy tapasztalatlan.
(igen, lepődj meg, naponta van itt valaki aki panaszkodik, hogy 30 éves elmúlt és még nem volt nővel vagy csak ímmel-ámmal 1-2 alkalom sikerült neki régebben)
Ha így van, akkor azért pár hét alatt is érezhetsz javulást.
De ha alapból ilyen túlérzékeny , akkor nem igazán megy feljebb 3-4 percnél évek múlva sem.
Sajnálom, de szexuálisan nem túl jó választás volt az új kapcsolatod :/
Lehet, hogy a hétköznapokban jól elvagytok én ezt nem tudhatom, de az ágyban gondjaitok vannak és lesznek is az biztos :/
Te döntesz meddig húzod.
#14:
Nagyon egyéni a dolog. Én személy szerint abban a korban napi 5-6-ot bírtam (kellett is, mert olyan barátnőm volt :-P ). Viszont nemrég panaszkodott egy havercsaj, hogy az új pasija (36 éves) beszólt neki este, hogy mit képzel reggel szexeltek és ebben a korban olyankor már nem megy este :-D
Magyarul ez a része elég széles határok között mozoghat egyéntől függően ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!