Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindennapi dolog ez és én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindennapi dolog ez és én vagyok régimódi, vagy mi a helyzet? 18/L

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy megszoktam már, hogy minden fiú úgy áll hozzá a szexhez, hogy alap az, hogy lenyomják a torkomig, meg a fenekembe tolják tövig, hogy ott és akkor csináljuk, amikor ők akarják, még akkor is, ha nekem ez kellemetlen, vagy megalázó, és, hogy gumi nélkül csinálják, ha meg vmi probléma felmerül, oldjam meg...meg, hogy mindig az van, amit ők akarnak, az is általános. És jól bírom, ha nagyon fáj akkor is kibírom, csak nem nézek oda, összeszorítom a szám, és előbb-utóbb csak elmennek...De még olyankor se, olyankor se jutalmaznak meg azzal, hogy törődnének velem. Annyi megalázó dolgot csinálnak velem! Nem akarom, hogy kikössenek, megkötözzenek, plugot nyomjanak a fenekembe, meg ilyen nyavalyás gömb-fűzéreket, hogy aztán , míg kiszolgáltatott vagyok, még undorítóbb dolgokra használjanak, és megüssenek, elverjenek... Nem azt mondom, hogy azt akarom, hogy én csinálhassam velük ugyan ezt! Én csak vmi olyat akarok, ahol a séták vége nem egy gyors dugás egy fa tövében, vagy,és a fél órás találkozások célja nem egy gyors szopás...

Ez komolyan ennyire bevett? Én most maradi vagyok? Történetesen úgy alakult, hogy egy ideig nem szexelhetek, az alatt át akarom ezt gondolni...

Köszönöm :)

2016. máj. 9. 21:20
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
82%

Bocsánat, de eddig is így volt:

Aki hülye azt át fogják b*szni és ki fogják használni.

2016. máj. 10. 07:16
 32/47 anonim ***** válasza:
71%
Az oke, hogy vannak szar alakok. Mindig is lesznek, ahogyan olyanok is akik benak a szexben, meg eroltetnek minden nyavalyat. Az ember oket soha nem fogja tudni "kiirtani". Tehat ez a "nekik tudniuk kene hogy nem lehet igy viselkedni" dolog total celtalan. Neked nem kellene magadat annyira tartanod, hogy a pasi negdughat teged egy bokor toveben vagy hogy leszopod ot egy bokor toveben. Miert? Miert nincsen benned egy szemernyi noi tartas sem? Miert jutsz el ilyen alakokkal idaig (nem hiszem hogy aki ilyen, az eloben egy minta gentleman)? Nehogy megcsaljon? Mast keressen? Miert erdekel ez teged? Hulladek az ember. Es ha te meg ledegradalod magad egy szintre, amihez mar most nagyon kozel vagy, akkor te is csak egy meltosag es tartas nelkuli luvnya leszel, aki azon sirankozik hogy miert ilyenek a mai fiuk es miert dugjaj meg ot a bokorban. A valasz ennyi: mert hagyod.
2016. máj. 10. 08:57
 33/47 anonim ***** válasza:
93%

Hasonló dolgok történtek velem, de fiatalabb voltam. Én is összekerültem egy igazi, neves gyökérrel, aki sok dologba belekényszerített, én pedig voltam olyan hülye, hogy némán tűrtem, elvégre szerettem, és féltem, hogy elhagy. Egy ponton azonban már nekem lett elegem, és én hagytam el. Féltem egy új kapcsolattól, nehogy megint ez legyen, de egy nagyon kedves fiúval kerültem utána össze, a kettejüket egymás mellé sem lehet tenni. És most, hogy végre egy normális kapcsolatban vagyok, én is látom, mekkora hülyeség volt kitartani az illető mellett. Szerintem neked sem kéne.

Ha érdekel bővebben, akkor írj nyugodtan, beszélgetni is beszélgethetünk róla, elvégre hasonló dolgokat tapasztaltunk meg. :)

Egyébként, ne félj attól, hogy elhagy, mondd el neki, hogy ez így nem jó! Ha szeret, akkor vissza fog venni, ha pedig nem, akkor nem érdemli meg, hogy rá fecséreld az időd és a szereteted.

2016. máj. 10. 10:20
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

nem igazán értem a dolgot... ha valamit nem akarsz bevállalni akkor nemet mondasz. ha nem akarsz csak d.gni akkor nem mész bele, ha nem akarsz semmit a fenekedbe, akkor megmondod, hogy bocsi de ez neked nem fér bele.

velem soha senki nem tehetett meg ilyeneket mert nem engedtem. ha engeded, hogy megalázzanak akkor mit vársz?

2016. máj. 11. 16:27
 35/47 Daidalosz ***** válasza:
100%
Nem termeszetes. Egy kulturalt pasi a kolcsonos oromszerzessel foglalkozok. Osztonylenyek mindig voltak es lesznek. Rossz tarsasagba kerultel. 45F
2016. máj. 11. 16:56
 36/47 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy a férfia többsége kicsit eltévedt. Ugyan én is 20/F vagyok, de az ilyen hallatán engem is elkap a hányinger. Az eslő eset után ott kellene hagynod a fenébe és keresni egy normálisat. Számomra mindig fontos, hogy a nő is akarja, ne csak én, mert ezt nem lehet csak egyoldalian. Meg egyébként is, nem csak a testi öröm az egyetlen öröm. Az egy mellékes dolog, ha nem az érzelmek vannak előtérben, kár a kapcsolatot erőltetni.
2016. júl. 20. 08:55
 37/47 anonim ***** válasza:
15%
de az itt szégyenkező nők 100%-a elhajtja a normális pasit!!
2016. aug. 5. 17:07
 38/47 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem csak ilyen fiatal gyökerekkel ismerkednél hanem idősebb pasikkal is, akkor megtapasztalhatnád mindezek ellenkezőjét is.

F./40+

2016. aug. 5. 17:14
 39/47 anonim ***** válasza:
16%

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval.

Mi 40-es pasik szerintem mindnyájan tisztában vagyunk már vele, hogy egy NŐnek lelke is van, nem csak teste! És ha egy nő lelkét is el tudja juttatni a férfi az orgazmusig, akkor a pasi is megtapasztalhatja az igazi Mennyországot!

2016. aug. 6. 23:46
 40/47 anonim ***** válasza:
33%
Igen, sajnos ez a 18 év körüli fiatal korosztályra jellemző, ami a fiúkat illeti. Várj még, és idősebbekkel próbálkozzz.
2016. aug. 6. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!