Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csak udvariasságból mondja vagy lehet tényleg megfelelő neki ez a helyzet? Többit lent!
A barátommal nagyon jó a kapcsolatunk. Tényleg jól megértjük egymást. nagyon türelmes velem
Mert az a problémám hogy egy előző kapcsolatban nagyon csúnyán megsebesítették a nemi szervemet kézzel. azóta nagyon félek az egész szexualitástól.
A jelenlegi barátomat nagyon szeretem. Tudja hogy mi történt velem ez előző kapcsolatomba.
ő erre azt mondta: " Hercegnőm imádlak ahogy vagy nyugis ember vagyok de megverném azt a szemetet ki okozta. Várok rád és beérem simogatással öleléssel és összebújással. Majd szépen lassan haladunk előre. Közős fürdés stb. Nagyon szeretlek"
Igen! Az internetes szerelem ilyen csodás!
Hát ha még találkozni is fogtok!
"A barátommal nagyon jó a kapcsolatunk."
Hány megás?
Nekem nagyon szimpatikus, amit a barátod mond. Mindamellett lennének kérdéseim.
Hány évesek vagytok?
Ő még szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!