Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire durva a helyzet lányok?
Nem egyszer, nem is tízszer hanem többször rávettek arra lányok, hogy írjak ilyen sztorit hogy mit csinálnék vele. Ma is kikönyörögte valaki, pedig nem akartam mert tudtam, hogy ez lesz. Végig írok neki egy fél órán át ő meg csak "ahh" meg "folytasd". Ez így oké, nem is várom el hogy csevegjen velem közben. Na de a végére azért legalább annyit odaírhatna az illető, hogy KÖSZ!?
Vagy már ennyire tirpákok lettünk?
(Arról nem is beszélve, hogy cserébe tényleg abszolút semmi. 1-2 éve azért ez még nem így ment.)
Szurke bizonyos arnyalataira var mind....de csak hugyos reszeg szerszamot kapnak ma....
sokkal maskor se jobb nekik es itt elik ki magukat....
Èn mindig jòt el csevegek sőt.
Néha még lelket is istápolok.
De nem vagyunk egyformák.
Meg nem mindegy lányròl beszélünk vagy nőkről!!!
Én is csinálok ilyet, de nekem megköszönik meg minden.
De a legjobb, mikor a csaj érti a dörgést, és beszélgetésszerűen, kiegészítve mondom/mondjuk a történetet.
Ha be tud kapcsolódni aktívan.
Azonban simán magamtól is elmondom nekik, ha nem képesek együttműködni.
Volt olyan eset, amiről te beszéltél, hogy nem köszönik meg, csak ott nyávognak, hogy folytassam, még még...
De azért általában hálásak :P
18 alatt ne is próbálkozzatok lányok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!