Melyiket válasszam? A barátnőmet akivel leéltem az egész életemet, vagy a fiút aki tetszik és őnrki is tetszek én?
Szóval a története: Csecsemõ korom óta mert egy napon születtünk, vsn egy barátnõm. 12 éves lâny vagyok, és van egy fiú akinek tetszem. Nekem is tetszik õ, folyton együtt lógunk. A barátnõm egyszer segített vele "járni" de a barátn. M szerint nem jött össze. Szakítanom kellett vele. Most újra együtt vagyok vele. És a b. Nõm azt mondta, hogyha a fiúval szeretnék járni, akkor a õ el fog tûnni az életemből. Próváltam rábeszélni hogy legyek vele us meg a fiúval is, de azt mondt a így: Már egyszer elmondtam NEM!!
. én már teljessen összenõttem a barátnõmmel, de a fiú meg tetszik. És kedves nagyon a kérdés:
Kif vâlasszak? HA valakinek van tapasztalata írja oda a válaszbs hogy van tapasztalata.
Ne fiuzz, gyerek vagy meg.
Amugy a baratnodnek sincs igaza. Terrorizal. Nem igazi baratno.
Nem. A barátnõm utáljs. De én arra lennék kiváncsibhogy egy
Fiú ér többet vagy egy életreszóló barátság. Üzenetben is l Ed het nekem írni h as ugy jobbsn esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!