Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legextrémebb hely/helyzet, ahol titokban maszturbáltatok?
Figyelt kérdés
Wc, suli, munkahely, nyaraláson, osztálykiránduláson máskkal egy szobában, ...2016. jan. 9. 14:23
1/16 anonim válasza:
Egy házibuliban, a mosdóba bezárkózva.
25.B.N
3/16 anonim válasza:
Én egyszer strandon voltam a családdal és ott jött rám nagyon. Így kimentem az öltözőben és ott csináltam gyors magamnak.
4/16 anonim válasza:
Nem gondoltad hogy bárki bemehet az öltözőbe és ott találhat kipirult arccal, remegve ? :-)
5/16 anonim válasza:
Parlamentben plenáris ülésen a negyedik sorban, tévéközvetítés közben.
6/16 anonim válasza:
Családommal voltunk nyaralni és a út hosszú volt. Buszon este csináltam, sikerült kibírnom, hogy alig hallassak hangokat. Szintén ezen a nyaraláson, mikor már meggyőződtem arról, hogy anya és apa alszanak. :) Aztán egyszer élményfürdőben, odatartottam a víz alatt kilövellő víztömeghez. :)
7/16 anonim válasza:
házibuli után, amikor már mindenki elaludt a szobában (legalábbis remélem:D ) 17/L
8/16 anonim válasza:
suli vonat busz osztály kirándulás emeletes ágy tetjén remélem barátnőm már elaludt akkor
nyaraláson éjszaka az emeleten nyitott részen leteritettem a türülközöm a meleg csempére bikini volt rajtam és a csillagos ég alatt
9/16 anonim válasza:
azért a plenáris ülésest megnézném mit dolgozik vagy dolgozott..és milyen szinten exhibicionosta :D
10/16 anonim válasza:
"Aztán egyszer élményfürdőben, odatartottam a víz alatt kilövellő víztömeghez. :)"
Ez igen, ilyen nőkre van szüksége az országnak.
Egyébként az a jó a lányoknak, hogy semmilyen külső nyoma nincs még az orgazmusnak se.
(mint a férfiak álló duzzadó alsó tájékának...úgy értem szinte képtelenség lebukni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!