Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye tényleg ciki volt ez a helyzet?
Először próbáltam lefeküdni a barátommal, de máshogy alakult, mint ahogyan elképzeltük.
Sokat bénáztam, valahogy semmi sem akart úgy összejönni, ahogy annak lennie kellett volna.
Amikor betette nekem, az is nagyon fájt, pedig gyengéd és finom volt a barátom, és síkosítót is használtunk. (Csak „nagyon nagy” és vastag van neki)
Annyira szorító érzést éreztem, hogy mondtam neki, hogy vegye ki.
Azt mondta, semmi baj, de én nagyon szégyellem, olyan, mintha nem jönne be nekem, vagy épp távolságtartó lennék, pedig nincs így.
Mit csináljak legközelebb?
N/17, F/25
Szerintem nem ciki:) hozateszem en se voltam meg lannyal de szerintem ebbe semmi gaz nincs majd belejosz es szerintem a baratod is megerto :)
20/F
Elsőre örüljetek neki, hogy egyáltalán be tudta tenni!
Majd idővel alakul ez, te lazíts, ő meg legyen óvatos, törekedjen a fokozatosságra behatoláskor.
#7-es. Ne nyomd fullba a kretént!
Nincs semmi baj a bénázással. Az első mindig ilyen. Idővel belejössz.
👍
Szűz lány vagyok én is, de láttam már péniszt testközelből, és meg tudom ítélni hogy nagy vagy sem. Lehet, hogy a kérdező is így van ezzel.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!