Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki ha 18 évesen lányként még csókolózni se csókolóztam?
Figyelt kérdés
Holnap lesz életem első randija és tartok tőle szerintetek nagyon vészes lehet későbbiekben kapcsolatok terén? Nem mondanám magam rondának inkább átlagos későn érőnek.2016. máj. 5. 15:31
1/8 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán. A csókot meg nem lehet elrontani :) 18/f
3/8 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Amúgy gratulálok a randihoz!:)
5/8 anonim válasza:
az sokkal gázabb, amikor a 15 évesek arról beszélnek h ki vesztette már el...
6/8 Csak_egy_pasas válasza:
Én is nagyon drukkolok, és nem ciki :)
Hajráá!
7/8 anonim válasza:
Semmi ciki nincs benne. Majd tudni fogod mit kell tenned. En is igy voltam vele de jott az magatol 20/f
8/8 anonim válasza:
Nem ciki!
Mondanám, hogy megtanítalak, de sokkal jobb ha attól tanulod meg akihez érzelmileg kötődsz! f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!