Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy 16 évesen még soha nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 22:35
3/10 anonim válasza:
Az a ciki, hogy megkérdezed!!! De ezt nem bírjátok felfogni! És még én vagyok a fiatalabb! Fejbe kéne lőni magam, ennyi hülye embert... 15f
5/10 anonim válasza:
Majdnem 18 voltam amikor először csókolóztam. Úgy értem lánnyal. Párnával, macival már sokkal előbb.
6/10 eznemlényeges válasza:
Nyugodtan lőd fejbe magad, engem biztos nem zavar
7/10 anonim válasza:
#3 Te se lehetsz olyan nagyon okos ha fejbelőnéd magad ilyenek miatt :D
Drága kérdező, mondanám hogy nem gáz, de én személy szerint eléggé kellemetlennek érzem.. Mármint azt, hogy én még nem csókolóztam :D De ennek tényleg nem kéne annak lennie, ha jobban belegondolsz egyáltalán nem gáz. Volt osztálytársam 15-16 éves és februárban szült, mostani évfolyamtársam 12 évesen szexelt először és most majdnem felcsinálta a barátnőjét. Na EZ gáz
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! Én 18 évesen kaptam az első csókomat, és megérte rá várni, az első csókot olyantól kell kapni, akit szeretsz és aki szeret. Ha ez a valaki 22 éves korodban jelenik meg az életedben, akkor 22 évesen lesz az első csókod. Ilyeneken nem kell parázni. :) 18/L
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem. :) Én sem csókolóztam még.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!