Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éljem ki a vágyaimat vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éljem ki a vágyaimat vagy várjak a megfelelő partnerre?

Figyelt kérdés

Volt már hosszabb kapcsolatom, de most egy jó ideje (2 éve) egyedül vagyok, volt egy-két rövidebb kapcsolatom, de már nagyon hiányzik a testiség. Most pedig akadt olyan lehetőség, akivel ki tudnám élni az ilyen vágyamiat.

Viszont ott a kérdés bennem, hogy ez vajon helyes-e... és nem lenne inkább érdemes türelmesen várakozni a megfelelő partnerre a szexualitás megéléséhez.

Ti mit gondoltok erről?

Előre is köszi :)

(23L)

2016. máj. 2. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8-as ez elég búzásan hangzott, huhh... :D
2016. máj. 2. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:
hát ha nincs senki láthatáron akkor miért ne lehetne szexkapcsolatod addig?
2016. máj. 2. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

8-nak

Látod, ez a lényeg. Neked a nő csak szexre kell, semmi érzelem, semmi mélység, csak nettó dugás, és semmi más.

Szerencsére ennél többre képes a legtöbb férfi, és vannak egyéb tervei is.

Mondjuk családalapítás.

Tudom, ennél számodra egy félelmetesebb szó van, az a házasság. :D

Zárdába sajnos nem vonulhatok, mert ha meggyónnék mindent a papnak, amit mostanában műveltem, helyben vonnának máglyára, szóval ezt kihagyom. :)

Egyébként igen, az ilyen pasikkal, mint te meg a haverod, az a tapasztalatom, hogy a nő csak dugni kell, a szexuális kultúra a béka se.gge alatt, rövid kapcsolatban az is elég ha tudod hova kell bedugni, hosszú távon meg nem kaptál kiképzést.

Lehet, hogy szerinted egy nő ezt élvezi, akkor egészségetekre, én úgy szeretem a szexet, ha a párom arra figyel, hogy nekem jó legyen, én meg arra, hogy neki.

Azért, mert valaki többre tartja a testét annál, hogy kis baromállatkák játszótere legyen, még nem jelenti azt, hogy a szex számára nem élvezet.

Sőt...

Engem ki kell érdemelni. Erre neked esélyed sincs. :D

Üdv

"A" Domina

:*

2016. máj. 2. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:

#13:

"hosszú távon meg nem kaptál kiképzést"

Nem tudom neked mi a hosszú táv, nekem 18 év az ;-)

"Mondjuk családalapítás. "

Köszi a 3 gyermekem kényelmesen eltartom, de új családot már nem szeretnék :-P

Egyébként Rómeó kutya f.a.sza volt hozzám képest, elhiheted, ha szerelemről volt szó, simán tudtam másfél évtizeden keresztül szerelmes lenni egy nőbe ;-) ...

2016. máj. 2. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja, igen! És még valami :-D

"Azért, mert valaki többre tartja a testét annál, hogy kis baromállatkák játszótere legyen"

Az, hogy valaki kiéli a vágyait, esetleg alkalmi együttlétekkel, vagy szexbaráttal, még választhat normális partnert, nem azt jelenti, hogy "baromállatkákkal" áll össze ... Nem igazán értem, hogy hogyan vontál itt párhuzamot :-P

Ui.: Egyrészt nem szeretnélek kiérdemelni, mivel én switch vagyok, de inkább a dom oldal van túlsúlyban, így nem lennénk jó partnerek :-P ; másrészt pedig ezzel én is így vagyok, nem adom magam bárkinek, csak annak a nőnek, aki megküzd értem ;-)

2016. máj. 2. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!