Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éljem ki a vágyaimat vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éljem ki a vágyaimat vagy várjak a megfelelő partnerre?

Figyelt kérdés

Volt már hosszabb kapcsolatom, de most egy jó ideje (2 éve) egyedül vagyok, volt egy-két rövidebb kapcsolatom, de már nagyon hiányzik a testiség. Most pedig akadt olyan lehetőség, akivel ki tudnám élni az ilyen vágyamiat.

Viszont ott a kérdés bennem, hogy ez vajon helyes-e... és nem lenne inkább érdemes türelmesen várakozni a megfelelő partnerre a szexualitás megéléséhez.

Ti mit gondoltok erről?

Előre is köszi :)

(23L)

2016. máj. 2. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ha valaki elfojtja a vagyait az kesobb elo fog torni belole csak akkor mar lehet hogy 30 feletti lesz ferjel es gyerekkel
2016. máj. 2. 13:33
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Ha van lehetöséged éld meg vágyaidat most , mert késöbb vagy nem lesz kivel vagy lehetöséged!
2016. máj. 2. 13:39
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Az elfojtás soha nem jó, feszültséget, hiányérzetet okoz és ha fokozódik, egyéb pszichés tüneteket is. Éld az életed, légy boldog, tedd meg ami jól esik :-) A szexualitásnak van olyan oldala is, amit pont így tudsz megélni, szép és jó az érzelmekkel fűtött szenvedély, de a kalandoknak is megvan a maguk varázsa :-) ... Hedonism forever!
2016. máj. 2. 13:44
 4/15 Noren1989 ***** válasza:
29%

Éld ki, csak ne hencegj vele, mert leqrváznak.

26/F

2016. máj. 2. 13:45
 5/15 anonim ***** válasza:
ha kötöttségektől mentesen meg tudod valósítani, akkor vágj bele. így kiderült, hogy érdemes volt e vágyakoznod utána!? ha nem, akkor később már nem fogod szóba hozni, mert már tudod milyen, ha meg tetszik, akkor lehet, hogy ezentúl ez is fontos szempont lesz a párválasztásnál
2016. máj. 2. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Miert ne lenne helyes? Nem a 20. szazadban elunk.
2016. máj. 2. 13:58
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Lefaragom a szóvirágokat, hátha úgy másképp látod te is a dolgot.

Már régen nem szexeltél, és hiányzik, és most valaki felajánlotta, hogy járjatok össze dugni. Mondjuk barátnőnek nem kellenél neki, de egy-két menetre bevállalna.

Hát... te tudod.

Ha arra számítasz, hogy olyan lesz, mint a szerelmeddel szeretkezni, akkor csalódni fogsz, ha tisztában vagy vele, hogy ez a pasinak is csak egészségügyi dugás, tehát a fő célja hogy a zacskója tartalmát teljes egészben beléd ürítse (amihez neked ezt nem feltétlen kell élvezni, de ha ismétlést is akar, akkor nem árt), akkor hajrá!

Nekem semmi esetre nem jutna be a bugyimba olyan pasi, akinek csak dugni kellenék, de kapcsolatra nem, de nem vagyunk egyformák. Két év után pedig nekem a szerelem hiányzik, nem a dugás. De ebben sem vagyunk egyformák.

Ellenben még simán lehet, hogy belezúgsz a dugópajtidba, és po.fára fogsz esni, ha többet akarsz tőle.

Azt sem árt tudni, hogy ilyenkor a hűség nem elvárás, tehát ha nem használtok gumit, bármit összeszedhetsz a partnertől, akkor is, ha első alkalom előtt csináltat szűrést.

Illetve minden kockázat a tiéd, mivel 100%-os védekezés nincs, ha becsúszik egy baba, akkor a kedves partner lelécel, te meg majd megoldod az abortuszt, végül is laza 40 ezret csak ki tudsz csengetni, ha már ilyen nagylány vagy.

Ne legyen illúziód, nem fog melléd állni, még fel is fog háborodni, hogy TE nem vigyáztál.

Ezért sem árt gumiban, és nem kell az orrára kötni, ha tablettát is szedsz. Hadd védekezzen csak ő is, így meg csak nem esel teherbe.

Ettől független. Az ilyen "csak szex" kapcsolat nem szól másról, mint hogy a srácnak nincs pénze prostira, és kéne aki ingyen lerendezi időnként, önkéntes alapon.

Hát tudja a fene, azért mégiscsak jobban jársz, ha kérsz tőle alkalmanként egy tízezerest.

2016. máj. 2. 13:58
 8/15 anonim ***** válasza:
21%

#7:

Mitől savanyodtál be ennyire? Volt egy rakás szex kapcsolatom már és legtöbbször a nő akarta, hogy csak az legyen :-P A saját "egészségügyi dugása" miatt ;-) ... Vagy egyszerűen az élvezetért, mert jó volt szexelni, de kapcsolatot egyik sem akart ... Úgy adod elő az agymenésed, mintha a nő csak egy maszturbációs segédeszköz lenne a férfinak ... Képzeld lehet a kölcsönös öröm miatt is szexelni, amit a nő is képes ugyan olyan örömmel megélni :-P Sajnálom, ha ez kimaradt az életedből és csak olyan pasikat ismersz, akik üríteni szeretnének beléd.

Ezzel a hozzáállással még a szerelmednek is arra fogsz majd kellene. De egyébként tényleg! Most felvilágosítalak! Egy párkapcsolatban is csak arra kellesz a férfinak ;-) Ringasd magad más hitben nyugodtan, de én éltem együtt haverommal. Minden f.a.sza volt, nem kérdezte mire költöm a pénzem, nem zavarta, ha fingok, ha sörszagú a pofám, ha későn megyek haza. Ez mellett közösen főztünk, megnéztünk egy filmet, napoztunk a teraszon, pancsiztunk a medencében. Csak éppen nem szexeltünk ... Gyakorlatilag minden más megvolt ... De kénytelenek voltunk barátnőt keresni, aki szeret, mert ürítenünk is kellett és nem szerettünk volna fizetni érte ;-)

Szerintem vonulj zárdába, de legalább is ne keserítsd más életét az agymenéseddel :-P

2016. máj. 2. 14:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Én férfiként hasonló helyzetben vagyok. Már 4 éve nincs párom, és 3 éve nem volt szexuális kapcsolatom sem. Lehetőségem lett volna rá, de nem éltem vele, mert én a szexet többre tartom egyszerű testiségnél. Várom a megfelelőt! Úgy vagyok vele, h annál jobb lesz majd, ha egyszer végre eljön. Addig meg, ha nagyon kivagyok...hááát vannak megoldásaim. De megmondom őszintén, az első 1-1.5 év volt a legnehezebb. Mostmár annyira nem vagyok megveszve a szexért. Persze jó lenne meg minden, de nem bármi áron. Amúgy meg nagy erényem a türelem.
2016. máj. 2. 14:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit azért furcsán látnak itt egyesek dolgokat. Ha nem csinálja valaki azonnal azt, ami jól esik, az nem azonos az elfojtással.
2016. máj. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!