Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek egy nap alatt mennyi volt a legtöbb maszturbáció amit egy nap alatt csináltatok? Hányszor volt magömlésetek?
Figyelt kérdés
És sokadik magömlésnél mennyi sperma jön és az is élvezetes?2016. ápr. 24. 21:43
1/9 anonim válasza:
6 volt a rekord
ebböl 1-2 unalombol.
az utolsóknál kb 1 nagy csepp jött fel a farkam csúcsáig de még lecsurogni se volt már kedve a gecnek
2/9 anonim válasza:
Harom, de akkor mar fajdalmasan sokaig tart.
4/9 anonim válasza:
6x végén már fájt meg szinte nem jött semmi se
5/9 anonim válasza:
9, a végén már csak pár csepp jött inkább fájdalmas volt, be is dagadt másnapra rendesen
6/9 anonim válasza:
13.igaz jól bedagadt,de az utolsónál is spriccelt
7/9 Scav válasza:
Nekem csak 5 volt a napi max. Az utolsó után már fájt a farkam.
8/9 anonim válasza:
14 évesen volt a maximum per nap ami 7-8 körül volt annak idején, most 17 vagyok és napi max 2- ször csinálom
9/9 anonim válasza:
Nekem 5 volt a legtöbb.
Az utoslsónál már alig jött valami. De másnap nekem is fájt rendesen a sok húzogatástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!