Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy meglested, láttad testvéredet maszturbáció közben?
Figyelt kérdés
Milyen nemű vagy te és ő, hány évesek voltatok, hogy történt az eset?2016. jan. 4. 14:17
1/8 anonim válasza:
Igen, meglestem... 12 volt a húgom, én 13 39F
2/8 anonim válasza:
Unokatestvérem 16 volt, én 14 mindketten lányok, egyszer nem vett észre és úgy belemelegedett, az asztalon feküdt és az asztal sarkával izgatta magát, a végén már teljesen vonaglott. Nagyon felizgatott, én is próbáltam utánozni, de akkor még nem sikerült. Nekem először bringán volt orgazmusom.
3/8 anonim válasza:
Ja 12 két évesek voltunk én fiu vagyok o lány most 14 évesek vagyunk
4/8 anonim válasza:
Nem, valahogy nem tartottam érdekesnek az ilyesmit.
Pasas vagyok amúgy.
5/8 anonim válasza:
Én 16/F vagyok és egyszer rányitottam a 12 éves öcsémre miközben recskázott. Szegény elpirult, nem tudta mit fogok szólni. Nem hittem volna, hogy már tudja hogy kell kiverni, de mondtam neki, hogy nincs miért szégyenkeznie, ez teljesen normális, és hogy megnyugodjon elmondtam, hogy én is szoktam csinálni és máskor nyugodtan vegye el a síkosítot az aztalomról ha bármikor szüksége van rá, mert azzal élvezetesebb.
6/8 anonim válasza:
Régen én is láttam bátyámat ahogy csinálja. Nem lestem csak véletlen láttam meg. Lehet h pont a végén járt mert nagyon gyorsan huzigálta. csak pár másodpercre láttam.
8/8 anonim válasza:
Véletlen rányitottam! én lányvagyok ő fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!