Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok reggeli maszturbáció?! Volt már errr példa, hogy felkeltetek és nedves volt a bugyi?! És azonnal masztiztatok? Kort is.
Az én barátnőm reggelente mindig nedves. Ezt csak onnan tudom, hogy van olyan amikor úgy keltem fel, hogy megujjazom és a folytatást már kitalálod magadtól :D Szerencsére szereti ha így keltem. Mindenesetre meglep hogy nedves szokott lenni, rááadásul nem is kicsit az.
20/F
Nekem is egyre sűrűbben, és igen reggel szoktam csinálni.
19/l
Reggel nekem természetes h már 12 éves korom óta nedves vagyok, ha meg még van időm, magam ujjazom meg, vagy ha reggel a szülők dolgozni mentek már, előveszem a vibrit is ;) Azonnal ha kinyitom a szemem és felfogom hogy hoppá átázott a bugyi, akkor először megbizonyosodok róla h még van biztosan legalább 10 percem egyedül, csak utána, ha meg nem érek rá, egy gyors dugattyú a mosdóban elég, még ha nem is megyek el...De összességében ige, gyakori a reggeli maszti, és nedves szoktam lenni rendesen :)
18/L
Persze....ha van idom akkor gyorsan masztizok is
Irjatok ha van kedvetek
Persze, sokszor volt már ilyen, ezért szoktam általában bugyiban aludni (nem lesz olyan az alvós szerelésem akkor).
Szeretek ébredés után maszturbálni, persze csak amikor sok időm van, a hétvégéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!