Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesen tanultátok meg maszturbáció közben visszatartani az orgazmust?
Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 12:02
2/8 anonim válasza:
Ahogy visszaemlékszem, ez nem volt egy tudatos "tanulás", valahogy ösztönösen ráéreztem, hogy mikor kell belassítani, visszatartani. Olyan 15-16 éves koromban már elég sokáig el tudtam húzni. :)
21/B/L
3/8 A kérdező kommentje:
hogy tovább tartson
2015. dec. 13. 12:05
4/8 aperitif válasza:
Eléggé öreg lány vagyok, de még nem tanultam meg, és félek, hogy már nem is fogom megtanulni. Próbáltam párszor, mert mondták, hogy ha visszatartom, annál nagyobb az élvezet, de nálam ez valamiért nem működik, így abbahagytam a próbálkozásokat.
5/8 anonim válasza:
Minek tartanam vissza? Imadok spriccelni :) 1?/L
6/8 Rebellious Dead Lady válasza:
Nálam ez ösztönös volt.. Kb. 13 évesen.. Azt hiszem...
7/8 anonim válasza:
Ez a férfiaknál fontos hogy ne menjenek el hamar. A nőknek általában tovább tart tehát ezt nem szükséges. Én szeretnék hamarabb elmenni, de nem tudok.
8/8 Tiboo Martino válasza:
Valamit félre olvashattál!
A férfiaknak kell megtanulni a magömlés nélküli orgazmust. A nők úgy jók ahogy vannak!
[30\F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!