Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti ebben a helyzetben hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ebben a helyzetben hogy reagálnátok a pasitokra?

Figyelt kérdés

Van egy álom barátnőm, akinek hamarosan szeretném majd valamikor a kezét is megkérni... azt hogy mikor, arról még fogalmam sincs.

Viszonylag elég normális és nem az a nagyon mindenbe beleszólós típus, illetve tudta hogy szexmániás előéletem volt, és egyáltalán nem zavarta.

De megtalálta a skatulyafalamat a szekrényben és hát elég világos neki hogy mi az. Számokkal sosem volt tisztában, de most már ha akarta könnyen összeadhatta. Őszintén el is felejtettem hogy ott van hiszen már jó ideje együtt vagyunk.

Egyedül csak annyit mondott hogy úgy látom nem volt hiány a nőkből. De szerintetek ez úgy mélyen berögzült csalódás számára vagy csak ilyen átmeneti furcsaság?

Annyira nem lett más mint volt, de látszik rajta hogy kicsit furcsa. Undorodni sem undorodik tőlem pedig megérteném igazából, viszont nagyon szeret. Sőt ha odamegyek és átkarolom akkor látszik rajta hogy majd elolvad szóval, távolságtartó sem, jól esik neki a közeledésem.

Lehet hogy attól fél hogy mikor fogom megunni? Vagy valami ilyesmi? Vagy nektek m a véleményetek erről?

Régen egy szexmániás hulyegyerek voltam, ezt nem vitatom szóval hogy ott hagytam a skatulyafalat az az én öreg hibám, meg az is hogy egyáltalán csináltam ilyet, de akkor még jónak tűnt.

2016. ápr. 18. 16:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De hat még meg is magyaráztad, húzgáltad a kis vonalkákat. Ez kérlek a strigulázás.
2016. ápr. 18. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!