Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben, ha valaki "visszaüzenne"?
Társasházban lakom, az egyik lakó kiírta, hogy szombaton bulit tart, mert születésnapja van, egy X éves az ember blablabla szöveggel.
Pont ez a gyerek az amúgy, aki az észkombájn haverjaival a legutóbb is hajnalig üvöltették a zenét és üvöltöttek mellé ők is, így erős kéynszerem van visszaírni a papírra egy olyat, hogy pl. másnak csak két ez a nap pihenő jut hetente, mulasson jól, de kíméljen meg a részegen üvöltéstől, az a legutóbb sem esett jól hallgatni. Vagy valami hasonló.
Kegyetlen sokat dolgozom mostanában és őszintén szólva tojok vadidegenek szülinapjára, főleg mikor rezeg a padlóm a minőségi zenéjétől... Nem parasztkodni akarok istenigazából, egyszerűen csak aludni a hosszú hetek után. Szerintetek venné a lapot?
Szerintem nem érdekelné.
Nekem is van ilyen szomszédom... Füldugó csodákra képes. Mióta vettem jókat alszom :-)
Oda is írhatod de egy külön levelet is bedobhatsz hozzá amiben normálisan megfogalmazod és szépen megkéred, normális legyen.
Én ezt tenném. Ha nem tudnék aludni, kihívnám rendőrséget.
Az a kiírom, és akkor meg van oldva dolog nem egészen így működik...
A lakók előzetes hozzájárulása kell ahhoz, hogy valaki a jogszabály keretein túl csináljon bármit is.
Itt a hozzászólások között is van, aki igencsak nincs evvel tisztában, és lám, máris megvannak a félreértések.
Emberi jellemből adódóan meg valaki beismerje, hogy tévedett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!