Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből a dologból kapcsolat, mik a tapasztalatok?
Szóval összejöttem egy buliban egy fiúval. Egésze este együtt táncoltunk és követett mindenhova..
Aztán felvitt magához és megtörtént. Nekem ez volt az első alkalom.
Másnap visszakísért a szobámba és egész idő alatt fogta a kezem.. valamint nagyon úgy néz ki h tetszem neki.
De mivel elsőre elejtett ezért nem tudom h lesz e komolyabb folytatása vagy csak játszott velem?
Az egyik barátom szerint kicsi az esély rá h kapcsolat lesz belőle, mert szerinte én csak kaland voltam. :/
Szerintetek?
Ő 21 F én 19 L
káár..
jól jönne ha anyukám megvigasztalna...
csak nem merem neki elmondani. :/
Ha több önbizalmad lenne,nem rágódnál ezen.Ha csak szexre kellettél neki,akkor ennyit ér.Vedd úgy,mintha neked is csak arra kellett volna és ne fuss utána!Várd meg,amíg ő keres.
Nekem 3 komoly kapcsolatom volt,abból 2 futó kalandnak indult.Hidd el,nem azon fog múlni,hogy mikor szexeltek.Viszont egy 21 éves srác nem biztos,hogy akar most kapcsolatot,nagyon fiatal,lehet még élvezni akarja az életet.Ha csak kaland voltál neki,azt ne a személyed elleni sérelemnek fogd fel.Inkább most élje ki magát,mint 40 évesen,feleség és gyerekek mellett.Viszont ha neked ez derogál,akkor legközelebb ne feküdj le senkivel egyből buli után:D De te is nagyon fiatal vagy,nem feltétlen kell kapcsolatba bonyolódnod.Hidd el,szinglinek lenni is szuper!:D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!