Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet még ebből a dologból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még ebből a dologból kapcsolat, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szóval összejöttem egy buliban egy fiúval. Egésze este együtt táncoltunk és követett mindenhova..

Aztán felvitt magához és megtörtént. Nekem ez volt az első alkalom.

Másnap visszakísért a szobámba és egész idő alatt fogta a kezem.. valamint nagyon úgy néz ki h tetszem neki.

De mivel elsőre elejtett ezért nem tudom h lesz e komolyabb folytatása vagy csak játszott velem?

Az egyik barátom szerint kicsi az esély rá h kapcsolat lesz belőle, mert szerinte én csak kaland voltam. :/

Szerintetek?

Ő 21 F én 19 L

2016. ápr. 14. 18:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nagyon szomorú lettem.
2016. ápr. 14. 19:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem. A lányok amúgy is általában nagyon kötődnek ahhoz akivel elveszítik.
2016. ápr. 14. 19:45
 13/21 A kérdező kommentje:

káár..

jól jönne ha anyukám megvigasztalna...

csak nem merem neki elmondani. :/

2016. ápr. 14. 19:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyon kislány vagy még Te szerintem.
2016. ápr. 14. 20:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Amúgy azt h lesz e folytatás nem tőle kéne megkérdezni? :O :?
2016. ápr. 14. 20:04
 16/21 A kérdező kommentje:
vagy majd úgyis kiderül?
2016. ápr. 14. 20:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, van-e kedve elmenni valahova együtt. Sokat nem veszthetsz vele...
2016. ápr. 14. 20:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha több önbizalmad lenne,nem rágódnál ezen.Ha csak szexre kellettél neki,akkor ennyit ér.Vedd úgy,mintha neked is csak arra kellett volna és ne fuss utána!Várd meg,amíg ő keres.

Nekem 3 komoly kapcsolatom volt,abból 2 futó kalandnak indult.Hidd el,nem azon fog múlni,hogy mikor szexeltek.Viszont egy 21 éves srác nem biztos,hogy akar most kapcsolatot,nagyon fiatal,lehet még élvezni akarja az életet.Ha csak kaland voltál neki,azt ne a személyed elleni sérelemnek fogd fel.Inkább most élje ki magát,mint 40 évesen,feleség és gyerekek mellett.Viszont ha neked ez derogál,akkor legközelebb ne feküdj le senkivel egyből buli után:D De te is nagyon fiatal vagy,nem feltétlen kell kapcsolatba bonyolódnod.Hidd el,szinglinek lenni is szuper!:D

20L

2016. ápr. 14. 20:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Azt írta h még találkozni akar velem..várja h visszamenjek a koliba.
2016. ápr. 14. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Még 1x megfektet, aztán amennyiszer jól esik neki, mert te kis naiv liba szétteszed neki a lábad. Attól még ez nem együtt járás meg kapcsolat.
2016. ápr. 16. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!