Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpióval kapcsolat? Tapaszta...

Skorpióval kapcsolat? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és a lány legjobb barátnőm skorpió. 1 és fél éve vagyunk legjobb barátok, de néha érdekes jeleket ad..pl. a homlokát az én homlokomhoz nyomja meg ilyenek, de nem tudom elmondjam-e neki az érzéseimet iránta...Meg hát elég bosszúállós típus, én pedig könnyen megbántok embereket és nem akarom, hogy rosszul süljön ki a dolog vagy valami. Esetleg van tapasztalatok, hogy milyen egy skorpióval? Milyenek a kapcsolatba? Könnyen félrelépnek-e meg stb. Ja, és aki hülyeségnek tartja az ezotériát, vagy nem hisz benne, az ne írjon, mert nem vagyok kíváncsi a leszólásokra.

2016. márc. 11. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Még mindig nem csillagjegytől függ hogy milyen kapcsolatod lesz.
2016. márc. 11. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Hello, nekem nincs tapasztalatom, de vannak itt ilyen kalkulátor-cuccok, hogy összeilletek- e a pároddal horoszkóp, és akkor rámész hogy neked mi, meghogy neki mi, és akkor kiad rá valamit, hogy milyen lehet ez a kapcsolat. Meg ilyenre is rákereshetsz, ha bizonytalan vagy, hogy : párkapcsolat kalkulátor astro; meg szerelmi horoszkóp esetleg, ja és én a noiportal-t tudom ajánlani, ott például amilyen jellemzést írnak, mindig találó szokott lenni, meg olyan, ahol olyan sok kalkulátor van, az az oldal is találókat szokott írni. Ahol ilyet sorsfeladat meg ilyen egyéb kalkulátorok vannak, most meg még erre kerestem rá: astro kalkulátorok, amúgy talán astro volt a másik oldalnak a neve, azért így írtam. Ja és van még a noiportalon pl általános jellemzés is, rámész , hogy horoszkóp, és ott valahol kiírja. Meg vannak ilyen számmisztika cuccok is. Ja meg még ilyen is van, az talán femina volt, meg még talán több másik is, hogy melyik elemhez tartozol a 4-ből, és akkor neked ki lehet az ideális párod, meg ilyesmik.
2016. márc. 11. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!