Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből a dologból kapcsolat, mik a tapasztalatok?
Szóval összejöttem egy buliban egy fiúval. Egésze este együtt táncoltunk és követett mindenhova..
Aztán felvitt magához és megtörtént. Nekem ez volt az első alkalom.
Másnap visszakísért a szobámba és egész idő alatt fogta a kezem.. valamint nagyon úgy néz ki h tetszem neki.
De mivel elsőre elejtett ezért nem tudom h lesz e komolyabb folytatása vagy csak játszott velem?
Az egyik barátom szerint kicsi az esély rá h kapcsolat lesz belőle, mert szerinte én csak kaland voltam. :/
Szerintetek?
Ő 21 F én 19 L
Valóban ritka, hogy ilyesmiből kapcsolat lesz, de egyáltalán nincs kizárva. Mi nem tudhatjuk, mi van ennek a srácnak a fejében, nyitott-e ilyesmire, vagy kizárólag kalandnak voltál jó egy éjszakára. Vele kellene beszélned, és akkor kiderül.
Én pl. jártam egyszer félévet egy sráccal, akivel egy buliban jöttünk össze, előtte nem is ismertük egymást, mondjuk mi nem feküdtünk le a buli után.
Szóval ha jól értem... te egy sráccal vesztetted el a szűzességed akit csak aznap ismertél meg utána meg azt várod, hogy szeressen?
Akik így buliba hajtanak lányokra azok nem szerelmet keresnek
akkor félek h ezt jól elszúrtam.. :(
olyan szerencsétlen vagyok. :(((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!