Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kapcsolat nagy korkülönbséggel is? Mik a tapasztalatok ezen a téren?
Szexkapcsolat? Persze.
Amennyiben a későbbiekben a családalapítás is a célod, NEM.
Igen, működhet! Először is túl kell tennetek magatokat azon, hogy a környezetetek mit gondol, mert sokan lesznek, akiknek ez egyáltalán nem tetszik, sőt tovább megyek: hangot adnak neki...
Ezek után a többi dolog szerintem csak afféle "apróság", amivel minden szerelmesnek meg kell birkóznia. De ha igazán szeretitek egymást, akkor mindent megoldotok. :)
A középiskolai tanárnőmnek 30 évvel idősebb férje van.
Ők örökbe fogadták.
Köszönöm a válaszokat!
(Láttam, hogy valaki lepontozott, nem én voltam! Ha pontozok, az csak zöld.)
Igazából azért tettem fel a kérdést, mert számomra kicsit hihetetlennek tűnik, hogy egy ilyen korú férfinek komoly szándékai is lehetnek, egy ilyen fiatal nővel.
Szerintem egyértelműen működhet! Én 18 éves vagyok, a szerelmem 38, két éve vagyunk együtt. Nála jobb dolog nem is történhetett volna velem. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!