Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heti egy-két prostizás család...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti egy-két prostizás család mellett hogyan megoldható? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 13:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Ha mondjuk azt mondod kondizni mész hétfőn- szerdán elég egyszerűen lebukhatsz. Neked kell tudni mi az amit bevesz a nejed és nem tudja ellenőrizni
2016. ápr. 12. 14:23
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Elég undorító vagy!!

Nem kapod meg amit érdemelsz?

És a feleséged most azt kapja tőled amit érdemel hogy qurol?

Ha ennyire rossz a helyzet vállj el..

Az a legundorítobb dolog amit egy családos "férfi" tehet

2016. ápr. 12. 14:36
 13/28 anonim ***** válasza:
24%
ha nem válna fapinává minden nő gyerekek után, nem lenne ennyi családos megcsalás
2016. ápr. 12. 14:46
 14/28 acelsziv ***** válasza:
83%
Inkább válj el. A család megérdemli, hogy a nő keressen egy valódi férfit a családba. Ne kelljen már egy gerinctelen féreggel együtt élniük.
2016. ápr. 12. 14:53
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
Nekem volt egy ismerősöm, aki azt mondta azért jár prostihoz, hogy ne csalja meg a párját. Szerintem felesleges moralizálni, ezt már ő eldöntötte, nyilván megfontolta, nem azt kérdezte, hogy ki mit gondol a krvásázról, hanem hogy hogyan tudná megoldani.
2016. ápr. 12. 14:58
 16/28 anonim válasza:
96%
Hogy te micsoda egy féreg vagy! Remélem lerohad a tököd az első k....után,legalább tisztelnéd meg azt feleséget aki családdal ajándékozott meg hogy elmondod mi a gondod és hogy elhanyagolva érzed magad,micsoda gyáva szemétláda vagy állj a tükör elé miután megnézted a feleséged aki gondolom minden nap azon fáradozik,hogy otthon minden szuper legyen,és köpd szembe magad hogy te ennek a nőnek mégis milyen társa vagy!!!férfiak szégyene undorító!!
2016. ápr. 12. 15:07
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az asszony érdemel többet, mint amit tőled kap, de ez csak az én magánvéleményem.
2016. ápr. 12. 15:28
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is a kondi a legjobb kiduma, de akkor a legjobb ha tényleg el is jársz kondizni.

Vedd úgy, hogy "ez az ára" a félrelépésnek, hogy el kell járnod edzeni

- Úgy menj edzeni, hogy ne haverral járj, hanem egyedül

- szerintem mond meg nejednek, hogy mikor fogsz járni (pl hétfő, szerda, péntek)

- lőjél be mondjuk 1,5 órát edzeni papíron, meg is mondhatod párodnak, hogy annyi kell neked

- sok helyen van zuhany/szauna is

- azokon a bizonyos napokon picit hamarabb menj el a munkából, menj csajhoz, majd onnan menj edzeni, de akkor nyomj csak egy gyors 30 perceset. Izzadni fogsz, csaj szaga eltűnik, nem figyelnek fel, hogy ruhát cserélsz

- te is és a nejed is örülni fog, hogy sportosabb leszel és hamar fog látszódni változás

- ha esetleg valamikor féltékeny lesz (bár nem hiszem) és le akar buktatni akkor is van bizonyítékod, hogy voltál edzeni, max hazudsz valamit, hogy "nem volt erőm most 1,5 órára vagy éppen az ellenkezője)

u.i.: Sok teremben vannak személyes kis táblázatok (bár ki is nyomtathatsz egyet), amibe jegyzeteled, hogy melyik nap mentél edzeni és mire hogyan edzettél. Nagyon hasznos és egy tökéletes alibi

2016. ápr. 12. 15:37
 19/28 anonim ***** válasza:
68%
Ne adjatok màr neki tanàcsot ,hàtha lebukik ,asszony meg kirúgdossa pàros lâbbal,remélem lebuksz!!! Ezért nem fogok én férjhez menni az összes férfi undorìtó!!!
2016. ápr. 12. 15:53
 20/28 A kérdező kommentje:

# 18

Ez nagyon jó. Kösz az ötletet:)

2016. ápr. 12. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!