Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti egy-két prostizás család mellett hogyan megoldható? Tapasztalat?
Ejha, te aztán keméyen tolod :D
Amúgy nem tudom mit vársz? Józan paraszti ésszel megmondom neked, hogyan megoldható, hozzávalók:
1.) Egy férj aki inkább k****rvázik ahelyett az asszonnyal beszélné meg a szükségleteit
2.) Elég dús családi kassza, hogy ne tűnjön fel a hiány
3.) Feleség laza hozzáállással, aki nem féltékenykedik és nem kéri számon, hogy hol voltál ennyi ideig
Mindenkinél mások a lehetőségek és most az időre gondolok leginkább...
Megoldható, sőt néha jobb így megoldani, mint feszültségeket generálni.
Ez csak lelkiismeret kérdése, ami, ezt a kérdést látva neked nem nagyon van.
Ha azt gondolod többet érdemelsz az asszonynál, akkor miért nem hagyod ott?! Szerintem nagyon gáz család mellett ilyet tenni.
Ha olyan a munkahelyed, hogy nem hiányzol senkinek egy órát akkor sima ügy. Telefon a közelben lévő csajoknak aztán ennyi. Ha nem olyan, akkor találj ki egy ellenőrizhetetlen, de elfogadható magyarázatot és:
- kottont használj, gondolom nem akarod telepakolni a családot egzotikus betegségekkel
- legyen nálad olyan dezodor, amit amúgy is használsz, hogy ne tűnjön fel az idegen tusfürdő szaga, de ezt ne vegye észre a párod
- figyelj arra, hogy ne maradjon hajszál stb rajtad, ne kezdjél új szokásokat pl: farok borotválás, ha eddig nem csináltad
- telefonszám tárolás, böngészési előzmény ezekre figyelj
- soha ne gyengülj el és ne valld be az asszonynak, mert nem fog megbocsájtani
Amúgy ezek ssaját tapasztalatok, de még a nejem előttről, sajnos volt amivel buktam akkortájt én is :-)
# 8
Mikor lehetne ellenőrizhetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!