Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha egy lány szeretkezés közben gyakran elélvez? A barátom szereti, de mások hogy vannak vele?
Marhára bírom, most kezd ismerkedni a szexualitással sok kis tizenéves, épp hogy elvesztette a szüzességét, de ő akár 20 orgazmust is átél.
31 évesen azt mondom, kellően meg kell ismerni a tested ahhoz, hogy sorozatban jöjjenek.
Kérdésre válaszolva, általában egyszer, de az aztán intenzív, de természetesen hangulatfüggő is a dolog, hisz van amikor háromszor.Változó.
Szülés óta valahogy erőteljesebbek a gyönyör pillanatai.
Ezeknek az 1-2 percenként "élvező" hölgyikéknek valószínűleg sosem volt még orgazmusuk, és minden kis kellemes érzést annak hisznek :)
40/N
Pedig tényleg léteznek gyakran elélvező nők és azért mert te nem ilyen vagy, vagy nem találkoztál ilyennel, még van!
Tavaly nyáron randizgattam egy 50 körüli nővel és 2-3 percenként igazi orgazmusa volt. Harmadik együttlétnél direkt számoltam: 20 orgazmusa volt és igaziak!
Azt mondta szülés óta tud ilyet.
A G-pont orgazmus is ment neki.
Nekem tetszett, hiszen ez ritka és különleges dolog a sorozatélvező punci :-)
41F
Hát az rohadt durva ha valaki 1 percenként elélvez... Nekem egy óra után max 1x de volt hogy egyszer se. Pedig a szex jó, csak nincs orgazmus.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!