Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen orgazmusa van a barátnőnek? Hüvelyi, vagy csikló?!
Nyelvel szoktam izgatni, és van mikor úgy is elélvez, hogy nem ujjazom.
viszont van hogy nyalom, és közben 1-2 ujjal ujjazom, és a "g" pontját próbálom keresni, és ott simogatni neki bennt. ilyenkor ha elélvez összeszűkül a puncija, és néhányszor sürü fehér tejszerű nedv is jön ki belőle, de nem sok.
Szex közben nem tud elélvezni sajna, így ezek a módszereim maradtak.
Akkor nyúlj hozzá te. Ha csak kényszerből nyúlna magához, akkor nem érezné jól magát közben, és úgysem menne el.
Én például csakis egyidejű külső és belső izgatástól tudok elmenni, na akkor most szerinted nekem mi van? Mert én érzésre megmondom, hogy általában csiklói, de néha már volt hüvelyi is, és nem csináltunk másképp igazából semmit.
amilyet akarok neki :)
ha a csiklóját izgatom, csiklói, ha a hüvelyét, akkor hüvelyi. A csúcs az, amikor önkívületbe kerül, s a sírásig jut... akkor élvezi a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!