Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha egy lány szeretkezés közben gyakran elélvez? A barátom szereti, de mások hogy vannak vele?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 15:14
11/27 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, nekem ez így szokott lenni. Eddig csak 1x volt spriccelős orgazmusom. Ennek ellenére én nagyon élvezem a szexet, bár nekem a barátom volt az első.
2016. ápr. 13. 19:29
12/27 anonim válasza:
Hát azért 1-2 percenként tényleg elég érdekes. Persze nem vitatom, te tudod, de nekem általában kell hozzá min. 10 perc.
13/27 anonim válasza:
Istenem, én úgy irigylem az ilyen csodanőket.. fél óra alatt elmegy vagy 15-ször, gondolom ebből 5-höz elég, hogy a pasi ránéz, 5 a szopás gyönyörétől jön spontán, a maradék 5 meg a dugástól, nyilván mindenféle külső izgatás nélkül.
20 éves kor előtt meg még bónusz 5 orgazmus jár az análszextől is...
Tanítsatok, kérlek...!
14/27 anonim válasza:
Nem kell lefikázni a kérdezőt azért mert még nem találkoztatok hasonlóval.
Az én párom is képes rá.És másnál is volt szerencsém megtapasztalni korábban.
A kérdésedre válaszolva,nagyon élvezem.Így a legteljesebb a a szex számomra.
F40+
15/27 anonim válasza:
Ejha...Én egynek is örülök,amennyiben összejön! Akkor velem nem élvezik a férfiak?????
16/27 anonim válasza:
#15 lehet akkor mi selejtek vagyunk, hogy csak egyszer élvezünk el..:D:D
17/27 anonim válasza:
16. Ironia akart lenni az utolso mondat! (15)
18/27 A kérdező kommentje:
#14 köszönöm. :)
2016. ápr. 13. 20:10
20/27 anonim válasza:
Ettől most nem kevesebb vagy több egy Nő.
Volt olyan párom is aki egyáltalán nem volt képes az orgazmusra.Magának is csak elég furmányosan sikerült elérnie :)
14-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!