Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha arra vágyom, hogy pár lopott órában legyen mégegy férfi az életemben?
9-es vagyok: akik lepontoztak és lányok azoknak üzenem, hogy nejemnek lazább élete van mint amit ők szeretnének. Anyagi gondjai nincsenek, két gyerekünk kiváló tanuló. S valóban nekem is szerencsém van, mert anyjuk van és nem házvezetőnőjük. A gyerekekkel együtt tanulunk, meccseiker, koncertjeikre kijárunk, családi nyaralások télen-nyáron vannak. Tehát a gyerekek is megkapnak mindent és teljesítenek is.
Az, hogy köztünk az asszonnyal a szex nem jó, ezt tudjuk mind a ketten s elfogadtuk. S a felnőttek rájönnek arra, hogy amit nem megy nem kell erőltetni, de ezért rúgjak fel egy házasságot mert van egy természetes igényem? Ezért nőjenek a gyerekek fel nélkülem? Van/volt szeretőm, akivel nem járok nyaralni, se moziba. Épp annyi az igénye mint nekem.
Akik lepontoztak csak szeretnék azt a kiegyensúlyozott életet ami nekem van. Innen üdv nekik!
Ugy irnak nehanyan, mintha nem minden masodik ember(vagy tobb) csalna a parjat.
En a kerdesre nem nagyon tudok valaszolni, de csak egy tanacs:
Ne itt keress. Sok emberrel beszelgettem mar itt, es akikkel hosszabb ideig volt barmilyen kapcsolatom, a vege sose volt jo.
Jobban tenned,ha nem interneten keresgelnel. Tenyleg nem veszelytelen dolog.
9-es és 12-es vagyok:
Kérdező, teljesen egyetértünk. Ha esetleg nem is laksz az ország másik végén csevegjünk, hátha megiszunk egy kávét valamikor, s ki tudja mi derül ki. ;) Bár még az életkorod se sejtem, se az alkatod, de épp erre jók a beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!